Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Samsung 970 Evo 250gb m2 SSD Satın Al 2 Mart 2021 10:09 1 1 SATILIK Samsung 970 Evo 250gb m2 SSD Yaklaşık 2 senedir kullandığım ve sıfır aldığım SSD satılıktır.arkadaşımdan almıştım ve o sıra nedense fatura fiş vs. hiç almadım. Emin değilim ama sanırım yerli bir teknomarketten alınma. Alan kişi garanti vs. işine kendisi bakabilir. Satma sebebim ise 500gb modelini aldığım içindir.Test vs. yapmak aklıma gelmedi, kullandığım anakarta takabilmem içinde vga kapak mapak sökmek gerekiyor o yüzden takıp yapmadım. Sıkıntı olursa her türlü iade alırım o yüzden ama ben ağzına kadar dolu iken söktüm. problemi olacağını sanmıyorum.Yukarıda anlattığım durumlardan dolayı tek fiyat yazıyorum, kargosu benden. Pazarlık 1krş bile olmaz boşuna vaktimizi harcamayalım. Bu yüzden pazarlık ve takas içeren mesajlara cevap verilmeyecek.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA 1080ti FTW 3 Alınık Filenext Üyeliği Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR4 3200 MHz RGB Pro Logitech g19s