slm arkadaslar.. yaklasık olarak 5 ay once aldıgım yazıcımı renkli kullanmadıgım için ( zamanımda borcumu almak için urunu almıstım ) satmak istiyorum... siyah toner bitmiştir... renkli toner ise en fazla 10 kez cuıktı alınmıstır... cok temizdir uzerindeki bantlar dahi duruyor... fiyat 250 ytldir... iyi forumlar Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 250W Power Supply
Bu ürün için 150 TL verebilirim düşünürsen mail adresim info@sarfdunyasi.com Tel. 0212 275 37 35 Adnan
quote:Orjinalden alıntı: sarfdünyası Bu ürün için 150 TL verebilirim düşünürsen mail adresim info@sarfdunyasi.com Tel. 0212 275 37 35 Adnan sırf içindeki 3 full renkli toner 150 milyon ( veya fazlası ) eder... boyle bir teklifle ilgilenmiyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 250W Power Supply
guncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 250W Power Supply
SIFIR VE TAM TONERLİ HALİ ZATEN 280 LİRA BU FİYATA SATMAYI MI HAYAL EDİYORSUNUZ ; http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39708&ref=akakce&v=0.85.2