Şimdi Ara

[SATILIK] Samsung Galaxy Note2 N7100 Sıfır KVK'lı + Extralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] Samsung Galaxy Note2 N7100 Sıfır KVK'lı + Extralar
    Ürün 1 haftalıktır. Bir Nokia kullanıcısı olarak bu telefona alışamadığımı söylemeliyim :) Ürün KVK garantilidir. Full aksesuarlarının yanında, 1 adet (telefon ekranını kırılmaz yapan) buff sticker, 1 adet elastik kılıf ve 1 adet otg kablosu da vereceğim. Paralel ithalat ürünlerle karıştırmayın! Cihaz KVK garantilidir. KVK çıkışlı ürün olduğu sitesinde görünmektedir.

Pazarlık yoktur. Sıfır telefon olduğu için iade kesinlikle yoktur. Takas sadece Nokia 808 ile olabilir (distirübütör garantili ve sıfır olması kaydıyla).

Elden Satış Fiyatı: 1299 tl'dir (Muğla ve çevresinde bulunan alıcılar, adres bilgisi için iletişime geçsin).

Sahibinden üzerinden getli satış fiyatı: 1375 liradır. :: Detaylar & Satın Al ::

*************** SATILMIŞTIR!
    Fiyat : 1299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 7 Eylül 2013 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum hayırlı satışlar ama fiyatın çok.Satmak istiyorsan ciddi indirime gitmen lazım.Şöyle söyleyeyim ben 1 hafta önce 3 haftalık s4 KVK garantili cihazı 1200tl ye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.