Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG GALAXY S 2, HTC MODELLERİ, SENSATION, SE ARC, IPHONE 4 VB. 12 TAKSİT EYLÜLDE ÖDE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM HTC MODELLERİ, HTC SENSATION, IPHONE 4, SAMSUNG GALAXY S 2, SE ARC, PLAY, NEO, MOTOROLA ATRIX 4G VB. MODELLERİ BULUNUR!

ÜRÜNLER SIFIR KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ JELATİNLİDİR!

SİM KİLİT YOK!, LOGO YOK! MARKET AÇIK!

1 YIL ULUSLARARASI GARANTİ.

HEMEN TESLİM.

ŞİMDİ AL, 12 TAKSİTLE ÖDE (% 5 farkla) VE İLK ÖDEME EKİMDE!!(Bonus kart ve türevleri için)

SIFIR CİHAZLARDA KAYIT DAHİL DEĞİLDİR! KAYIT İSTENİRSE 120 TL FARKI VARDIR!

100 CİVARINDA % 100 OLUMLU REFERANSIM VARDIR!

İSANBUL İÇİNDE ELDEN TESLİM VEYA KARGO, İSTANBUL DIŞINA 1 GÜNDE KARGO!

% 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ.

MODELLER

HTC SENSATION, YENİ GELDİ!! : 1299 TL

SAMSUNG GALAXY S 2 : 1399 TL! YENİ GELDİ!

HTC DESIRE HD: 975 TL

HTC DESIRE HD VODAFONE 2 YIL GARANTİLİ: 1175 TL

HTC INCREDIBLE S : 975 TL

HTC DESIRE S : 955 TL

HTC HD7: 890 TL

HTC DESIRE Z : 975 TL

HTC HD2 : 849 TL (KVK GARANTİLİ, KAYITLI, SIFIR AYARINDA AZ KULLANILMIŞ)

HTC MOZART 7 : 875 TL

HTC MY TOUCH 4G : 975 TL (benim favorim, çok kibar ve mükemmel bir telefon, 2.5 aylık TEMİZ, kayıtlı)

HTC INSPIRE 4 G : 1095 TL

IPHONE 4 : 1325 TL (AMBALAJI AÇILMAMIŞ, 16 GB, ORJİNAL SİM KİLİTSİZ, AVRUPA)

SONY ERICSON XPERIA ARC : 1249 TL

SONY ERICSSON XPERIA PLAY : 1299 TL

SONY ERICSSON XPERIA NEO : 1149 TL

MOTOROLA ATRIX 4G : 1299 TL

LÜTFEN İSTEDİĞİNİZ MODELLE İLGİLİ PM YOLUYLA BİLGİ ALINIZ, GÜNCEL FİYAT SORUNUZ!

100'ün üzerinde hepsi % 100 olumlu referanslı satışım vardır. Sürekli satış olduğu için her bir satış için ilan açamıyorum ve referanslarımı kaydedemiyorum. Lütfen bunu dikkate alınız

İLAN YORUMA KAPALIDIR!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 21 Haziran 2011; 11:44:23 >

• Güzel fiyatlar takipteyim.. Hayırlı satışlar
  • pm yolladım, pazar günü kutunuz dolmuştu. bu sabah tekrar yolladım, cevabınızı bekliyorum.
    saygılar
  • Arkadaşlar bazı fiyatlar güncellenmiştir. Şimdi al 12 ayda öde, ilk ödeme Eylülde kampanyasını kaçırmayın!!
  • bu erteleme her kart için geçerli midir?

quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Arkadaşlar bazı fiyatlar güncellenmiştir. Şimdi al 12 ayda öde, ilk ödeme Eylülde kampanyasını kaçırmayın!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus
    bu erteleme her kart için geçerli midir?

quote:

Arkadaşlar bazı fiyatlar güncellenmiştir. Şimdi al 12 ayda öde, ilk ödeme Eylülde kampanyasını kaçırmayın!!

Sanirim bu olay sanalpazarin sundugu bir avantaj oradanda bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus
    bu erteleme her kart için geçerli midir?

quote:

Sanirim bu olay sanalpazarin sundugu bir avantaj oradanda bilgi alabilirsiniz.

Evet sanalpazarda, Eylülde al kampanyası Bonus ve türevleri kartlar için geçerlidir. Diğer kartlar için 12 ay taksit fırsatı devam ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uluslar arası garanti diyorsunuzda yurtdısı girişli telefonların garantisi türkiyede geçmiyor diyebiliyorum ben. Bir ağrıza oluştumu yurt dışına mı çıkacağız tamiri için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkghost

uluslar arası garanti diyorsunuzda yurtdısı girişli telefonların garantisi türkiyede geçmiyor diyebiliyorum ben. Bir ağrıza oluştumu yurt dışına mı çıkacağız tamiri için?

Evet yurtdışı telefonların Türkiye garantisi olmuyor. Bütün yurtdışı telefonlar böyledir. Arıza durumunda HTC servisleri var Türkiyede.
  • GÜNCEL!!

Arkadaşlar fiyatlar güncellendi!!
  • bu telefonların arasında en iyisi atrix 4g mi bunu öğrenmek istiyorum motorolanın garantisi varmı ? ve motorolayı diğerlerinden ayıran farklar nelerdir mesela incredible s ile ? bu 2 telefondan birini almak istiyorum
  • htc incredible s almaya karar verdim garantilimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSH-55

htc incredible s almaya karar verdim garantilimi ?

Yurtdışı telefonların hepsinin uluslararası garantisi vardır ve Türkiyede resmi olarak satılmadığı için garantisi Türkiyede geçmemektedir. Selamlar. Incredible S için PM yoluyla benimle yazışabilirsiniz. Selamlar
  • sony ericsson avrupa birliği üyesi bir ülkeden alınmışsa ve simkilit yoksa 1 yıl burda uluslararası garantisi geçerli diye biliyorum.
  • HTC sensation varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSH-55

HTC sensation varmı ?

Dostum bugün forumda tanıtım videosu yayınlandı, ben de yorum yaptım. Gerçekten çok güzel telefon olmuş bu sefer. Ama çıkmasına daha var! Çıkınca getiririm merak etmeyin:) O zamana kadar Incredble S veya Desire S alabilirsiniz. Çıkınca değiştirirsiniz.
  • GÜNCEL!!

SAMSUNG GALAXY S 2 GELDİ!!

SONY ERICSSON XPERIA ARC VAR!

IPHONE 4 16 GB, ORJİNAL SİM KİLİTSİZ VAR!

TÜM HTC MODELLERİ BULUNUR!

FİYATLAR GÜNCELLENMİŞTİR ARKADAŞLAR.
  • ARKADAŞLAR FİYATLAR GÜNCELLENMİŞTİR.

HTC SENSATION GELDİ, ELİMDE MEVCUT!!

SAMSUNG GALAXY S ve HTC INCREDIBLE S MEVCUT, ÇOK UYGUN FİYATLARLA!! TAKSİT İSTEYENE EKİMDE ÖDEME, 12 TAKSİT KOLAYLIĞI, KAÇIRMAYIN!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.