Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung Galaxy S3 - Kutusunda Satın Al 8 Ağustos 2016 19:38 1 1 Satılık Samsung Galaxy S3 - Kutusunda Cihazin herhangi bir donanimsal/yazilimsal sorunu yoktur, kozmetik olarak cercevesinde kullanima bagli hafif soyulmalar mevcut fakat cogu zaman kilifla kullanildi. kutusuyla birlikte verecegim. malesef yaninda kulaklik ve sarj cihazi veremiyorum. Cihazin garanti süresi bitmiştir. Cihazin icinde farkli bir rom (orijinal s3 romu telefonda kasmalara sebep oluyordu) yukludur. Alicinin istegi dahilinde sikintisiz sekilde tekrar orijinal samsung romu yukleyebilirim. Fiyat: 325 TL Takas düşünmüyorum. İstanbul / Avrupa Yakasına elden teslimat yapabilirim. sanalpazar ilanı:http://www.sanalpazar.com/satilik-samsung-galaxy-s3-i9300-kutulu/i-66729423 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Oculus/Meta Quest 2 VR - 128 GB - Garantili - Kablo Hediyeli Satılık Samsung Galaxy S3 - Kutusunda Satılık AKG K77 Perception Kulaklık (Sıfır - Kutusunda) isimtescil.net "Wordpress Hosting Paketi" 25 TL Hediye Çeki
Fiyatı 325 liraya düşürdüm. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Oculus/Meta Quest 2 VR - 128 GB - Garantili - Kablo Hediyeli Satılık Samsung Galaxy S3 - Kutusunda Satılık AKG K77 Perception Kulaklık (Sıfır - Kutusunda) isimtescil.net "Wordpress Hosting Paketi" 25 TL Hediye Çeki