Şimdi Ara

SATILIK Samsung galaxy s8 duos 2000 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün kayıtsızdır.Kaydedilmesi için yaklaşık 1.5 ay süresi kalmıştır.Yani ürün 1.5 aydın kullanılmaktadır.Tamamen sorunsuz kozmetik olarak iyi durumda cihazdır.Arka kapağında doğru açı ve Işık’ta bakarsanız anca görebileceğiniz bi çizik vardır fotoğrafta göstermeye çalıştım.Söylemesem görmeyeceğinize emin olabilirsiniz.Ve sol üst çaprazda küçük bir çürük vardır.Telefonu çok dikkatli kullanırım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum.Benim gibi titiz bir insanı bile rahatsı etmedi.Oldukça küçüktür.Ön camında kesinlikle hiçbir çizik yok.Kutusu getirilmedi yurtdışından gelirken.Şarj aleti kablosu ve kulaklığı mevcuttur verilecektir.Sadece kulaklığı 100 tl eder az kullanılmıştır.Yazdıgım fiyata sadece çatlaklı kusurlu cihazlar vardır asla pazarlık yoktur.Donanımhaber kullanıcı adım:Ajajya referans isteyen arkadaşlar burdan bakabilir güven sıkıntısı olmasın.Fiyatı uygun tutuyorum takas ve pazarlık yok.

Resimler için link:
    Galaxy s8 Duos 64 gb tertemiz yurtdışı
    İlan No: 498374696
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-s8-duos-64-gb-tertemiz-yurtdisi-498374696/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.