Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung Galaxy S8 Yurtdışı / Kayıtsız / 2 Haftalık Satın Al 9 Kasım 2018 08:32 1 1 Satılık Samsung Galaxy S8 Yurtdışı / Kayıtsız / 2 Haftalık Yurtdışından getirtdiğim Samsung Galaxy S8 telefonumu Ankara içi elden teslim satıyorum.Note serisinden geçtiğim ve küçük ekrana alışamadığım için geliş fiyatına veriyorum.2 haftadır kullanıyorum.Telefon kutulu ve tüm aksesuarları tamdır. Kulaklık ve aparatları hiç kullanılmamıştır. Yanında 2 adet kılıf vereceğim.Kozmetik olarak sıfırdan farkı yoktur. Jelatinlerini çıkarmamaya özen gösterdim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SATILDI) Samsung HS3000 Bluetooth Kulaklık / Az Kullanılmış / Ankara Satılık Samsung Galaxy S8 Yurtdışı / Kayıtsız / 2 Haftalık Samsung Galaxy Note 3 N9005 (32 GB, 4G LTE), Black Gold Referans ilanıdır