Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Samsung Galaxy Watch 1 46 mm SM-R800 Satın Al 24 Mart 2021 10:08 1 1 Satılık Samsung Galaxy Watch 1 46 mm SM-R800 2018 yılında saat ilk çıktığında almıştım, garantisi bitti.Yine aynı yıl nabız ölçümü bozulduğu için garantiden anakartı değişmişti, 2,5 yıldır problemsiz kullanıyorum.Yanında 2 adet orijinal Samsung kordon da vereceğim, bunları çok az kullandım. (kırmızı ve yeşil)İsteyen olursa Whatsapp den resim de gönderebilirim.Eskişehir elden teslim, diğer illere önce havale sonra kargo olur.alanis61 nickli kişiye satılmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Huawei Band 6 Türkiye Garantili Satılık Samsung Galaxy Watch 1 46 mm SM-R800 Satılık i7-4790K - Asus Maximus VII Hero Z97 Anakart - Corsair Vengeance Pro DDR3- 2133 Ram SATILIK ASUS DSL-AC68U ADSL/VDSL/FİBER MODEM ROUTER