Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık, Samsung Note 10 Lite Satın Al 14 Ocak 2022 07:57 1 1 Satılık, Samsung Note 10 Lite Merhaba, Telefon değiştirdiğim için satıyorum. Al satçıya veya telefoncuya vermek istemedim ama oradan da fiyat aldım. O yüzden ölüsü ne biliyorum, ciddi değilseniz rahatsız etmeyin. Ekran ve kenarlarda herhangi bir çatlak, ezilme vs yoktur. Kasada ve şarj soketinin orada kılcal çizik bulunabilir. Sürekli kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı.Kulaklık hariç, kutu ve şarj cihazı bulunuyor. Ekim 2020'de alındı, garantisi devam ediyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2022 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 Gigabyte GeForce RTX™ 2080 GAMING OC 8G Satılık Satılık Ryzen 5 3600 AMD Wraith Soğutuculu Satılık, Samsung Note 10 Lite