Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık SAMSUNG NX200+18-55 LENS Satın Al 5 Nisan 2025 20:39 1 1 Satılık SAMSUNG NX200+18-55 LENS Merhaba,Fotoğraf çekmeyi öğreneceğim hevesiyle 2. el aldığım fotoğraf makinesini doğru düzgün fotoğraf çekemeden satıyorum. 35 yaşından sonra yeni bir şeyler öğrenmeyi beceremedim. Fiyat 3500TL düşünüyorum. Bende benzer bir rakama almıştım. İş yerinde olduğum için detaylı resim çekemedim. İsteyene daha detaylı resim atabilirim. Mesai dışında hızlı dönüş yapabilirim. Fatura kutusunda olması lazım emin değilim. Garanti yok. Ptt ile alıcı ödemeli indirimli kargo.Orjinal kutusuOrjinal çantası8 gb Sandisk ultra hafıza kartıSamsung Şarj Aleti ve kablosuBataryaBoyun askısıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Glorious Model O Minus Beyaz Sıfır Gibi Satılık SAMSUNG NX200+18-55 LENS [SATILDI] Satılık Huawei Band 8 ve Honor Choice Band Akıllı Saat [SATILDI] SATILIK Xiaomi Note 10s YD / Kayıtsız