Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Samsung S9+ G965 (6/64, Çift Hatlı, Kozmetik 8.5/10, Sıfır Batarya)
-
Pasaport kağıdının fotokopisini çekip Ömer'e satıldı deyip imzalayıp gönderiyormusunuz? (Daha önce birinden telefon aldım 2.el sonra çalındı diye emniyete verilmiş telefonda gitti parada gitti. Allahtan yazışmaları vardı da ceza almadık.)
-
takip
-
Telefonun ilk ve benden önceki sahibi şirketten yakın arkadaşım, IMEI kaydı da onun pasaportuna. Bir sorun olmaz, olmayacaktır. 4 senedir sorun olmayan pasaport kaydına bundan sonra ne olacak zaten. Öyle bir kağıt istenirse de veririm alıcı olacak kişiye, ama gerek yok böyle bir şeye. Sizin talihsizliğiniz olmuş yaşadığınız durum.
-
Merhaba hocam cihazı nerede görüp alabilirim.
Cumartesi günü benim için uygun olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Fiyat takip, hayırlı satışlar.
-
Pixel experience romda yüz tanıma çalışıyor mu? Ana ekranda stock romda force touch var o da çalışır durumda mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Force touch dediğiniz ekranın alt ortasındaki bölgeye dokununca ekranın açılması ise çalışıyor, diğerine bakmam lazım, hatırlamıyorum. Ama stock rom'da çalışıp da custom'da çalışmayan herhangi bir özellik yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pasaport sizin adınızamı kayıtlı? IMEI'ler yani. Pasaport kağıdının fotokopisini çekip Ömer'e satıldı deyip imzalayıp gönderiyormusunuz? (Daha önce birinden telefon aldım 2.el sonra çalındı diye emniyete verilmiş telefonda gitti parada gitti. Allahtan yazışmaları vardı da ceza almadık.) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X