Şimdi Ara

[SATILIK] Sapphire Nitro+ RX 6700 XT (Türkiye garantili, 2 aylık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] Sapphire Nitro+ RX 6700 XT (Türkiye garantili, 2 aylık)
    5 Mayıs 2021'de İtopya'dan aldığım 6700 XT kartımı satıyorum. Nitro+ AMD için en premium modeldir.

Herhangi bir sorunu yok, 2 yıl garantisi var. İçeriği full duruyor. Faturası içinde ama isterseniz satıştan sonra isterseniz e-fatura olarak da atarım.

Satmamın sebebi Amazon üzerinden 3070ti almam.

İstanbul içi elden veririm. Küçükçekmece'de oturuyorum. Kargo ile gönderirim ilk ödeme almak şartı ile.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 8999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul, Küçükçekmece Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Neden ekran kartını satmaya çalışan birisinin ilanına gelip başka ekran kartları atıyorsunuz. Normal hayatanızda herhangi bir şeyin daha ucuzunu bulduğunuzda daha pahalıya satan mağazaya gidip ucuzunu gösteriyor musunuz? Burda satılan şey belli. Daha ucuzunu göstererek dolandırıcı damgası mı vurmaya çalışıyorsunuz? Daha ucuzu varsa gidip alabilirsiniz. Attıklarınızdan daha güçlü bir model var zaten ilanda. İlandaki modelin sıfırının fiyatlarına da bakmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mymusic25

Bu mesaj silindi.

Çift fanlı Asrock modelinden bahsediyorsanız, gidip onu alabilirsiniz. Ben Sapphire Nitro+ satıyorum.

• İsteyen onu da alabilir.

• Neden ekran kartını satmaya çalışan birisinin ilanına gelip başka ekran kartları atıyorsunuz. Normal hayatanızda herhangi bir şeyin daha ucuzunu bulduğunuzda daha pahalıya satan mağazaya gidip ucuzunu gösteriyor musunuz? Burda satılan şey belli. Daha ucuzunu göstererek dolandırıcı damgası mı vurmaya çalışıyorsunuz? Daha ucuzu varsa gidip alabilirsiniz. Attıklarınızdan daha güçlü bir model var zaten ilanda. İlandaki modelin sıfırının fiyatlarına da bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkyunus44 -- 11 Temmuz 2021; 12:49:56 >
  • quA07 kullanıcısına yanıt

Kalitenin sadece fps olduğunu düşünüyorsanız alabilirsiniz tabi ki de daha mantıklı. Tutan yok sonuçta.

• İnsanların satış konularının altında satışlarını baltalamaya çalışmayın. Daha iyi önerileriniz varsa bununla ilgili forumda konu açıp o konu altında tartışın.

• Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.