Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILIK] Sapphire Nitro+ RX 6700 XT (Türkiye garantili, 2 aylık)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Orijinalden alıntı: Mymusic25
Bu mesaj silindi.Çift fanlı Asrock modelinden bahsediyorsanız, gidip onu alabilirsiniz. Ben Sapphire Nitro+ satıyorum.
Neden ekran kartını satmaya çalışan birisinin ilanına gelip başka ekran kartları atıyorsunuz. Normal hayatanızda herhangi bir şeyin daha ucuzunu bulduğunuzda daha pahalıya satan mağazaya gidip ucuzunu gösteriyor musunuz? Burda satılan şey belli. Daha ucuzunu göstererek dolandırıcı damgası mı vurmaya çalışıyorsunuz? Daha ucuzu varsa gidip alabilirsiniz. Attıklarınızdan daha güçlü bir model var zaten ilanda. İlandaki modelin sıfırının fiyatlarına da bakmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkyunus44 -- 11 Temmuz 2021; 12:49:56 > -
Kalitenin sadece fps olduğunu düşünüyorsanız alabilirsiniz tabi ki de daha mantıklı. Tutan yok sonuçta.
-
İnsanların satış konularının altında satışlarını baltalamaya çalışmayın. Daha iyi önerileriniz varsa bununla ilgili forumda konu açıp o konu altında tartışın.
-
Takip
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neden ekran kartını satmaya çalışan birisinin ilanına gelip başka ekran kartları atıyorsunuz. Normal hayatanızda herhangi bir şeyin daha ucuzunu bulduğunuzda daha pahalıya satan mağazaya gidip ucuzunu gösteriyor musunuz? Burda satılan şey belli. Daha ucuzunu göstererek dolandırıcı damgası mı vurmaya çalışıyorsunuz? Daha ucuzu varsa gidip alabilirsiniz. Attıklarınızdan daha güçlü bir model var zaten ilanda. İlandaki modelin sıfırının fiyatlarına da bakmanızı tavsiye ederim. |
İnsanların satış konularının altında satışlarını baltalamaya çalışmayın. Daha iyi önerileriniz varsa bununla ilgili forumda konu açıp o konu altında tartışın. |
Çift fanlı Asrock modelinden bahsediyorsanız, gidip onu alabilirsiniz. Ben Sapphire Nitro+ satıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X