Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SAPPHIRE PULSE RX 6600 Satın Al 26 Temmuz 2023 21:09 1 1 SATILIK SAPPHIRE PULSE RX 6600 Masaüstüne yerim olmadığı için satılıktır. 4 ay önce çok temiz olarak forumdan aldım ben de sayılı kez çalıştırmışımdır. Sorunsuz ürün. Normalde Şubat 22 faturalı olup Şubat 24 e kadar garantilidir ancak malesef faturası kayıp. Arena faturasız işlem yapıyor mu bilmiyorum. Ankara içi önceliğim olmak üzere satılıktır. Pazarlık ve takas teklif etmeyiniz. İl dışına kargo alıcıya aittirFiyatım: 3000 TlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILDI LOGITECH Z333 2.1 ANKARA [SATILDI] SATILIK SAPPHIRE PULSE RX 6600 [SATILDI] SATILIK COOLER MASTER MB511 KASA + SEASONIC S12II 620W ANKARA [SATILDI] SATILIK MSI B450 TOMAHAWK + RYZEN 5500 + 2x8 CORSAIR 3200MHZ RGB PRO