Şimdi Ara

Satılık Sapphire R7 250X Vapor-X Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Sapphire R7 250X Vapor-X Ekran Kartı
    Merhaba,

Sapphire Amd Radeon R7 250X Vapor-X 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0

18.08.2016 tarihinde hepsiburada üzerinden almış olduğum ekran kartımı monster laptop aldığım için satıyorum.

GİTTİGİDİYOR İLANI:https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/sapphire-r7-250x-vapor-x-2gb-128bit-gddr5-dx12-ekran-karti-332555670

Ürün Ağustos 2018'e kadar garantilidir. Faturası, Kutusu ile birlikte gönderilecektir. Kesinlikle zorlanmamış ve temiz bir ekran kartıdır. GTA5, CS: GO gibi oyunları sorunsuz oynadım. PUBG optimize olmadığı zamanlarda min 30 fps civarı oynamıştım.

Sıfırı piyasada bulmak zor ancak bulursanız 450tl civarı ücreti var. Tam fiyat performans kartıdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Ağustos 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• O yazdığınız oyunları hangi çözünürlük hangi detayda sorunsuz oynadınız acaba :) ?? Sıfırı olmadığı için kıyı köşede kalmışsa öyle saçma bir fiyat vardır . Daha ucuza üst modelleri dolu daha güçlüleri dolu piyasada. Fiyatınız yüksek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek çözünürlükte oynatması zaten imkansız hocam. Youtube üzerinde testleri mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.