Şimdi Ara

Satılık seagate 250 gb ıde hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde fazladan Seagate 250 gb HDD var hdtunede hızlı taramada bad sector bulmuyor ama yavaş taramada 1-2 tane buluyor ve healt kısmında bi kabloda warning var birde sector kısmında altta sarı warning yazıyor 3 yıldır işyerindeki bilgisayarda kullanıyordum kendi bilgisayarımdaki hdd yanınca 5 ay kullandım ve sorunla karşılasmadım ama çok sesli çalıstıgı için hdd fiyatlarının düşmesini beklemeden yeni hdd almak zorunda kaldım alıcak arkadaşlar windows kurup sorunsuz kullanabilirler (ses dışında işlem yaparken ses çıkıyor ) kafa atma problemi,kitlenme problemi yoktur sadece ankara içi elden satılcaktır HD tune resimlerini koyamıyorum yeni hdd alınca bilgisayarcıya satmak için biçimlendirdim ama bilgisayarcı 30 tl verince satmaktan vazgeçtim

Fiyat:50 Tl

Soğutucu fiyata dahildir :)

Satılık seagate 250 gb ıde hdd

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTheNightMarel -- 4 Mart 2012; 17:12:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hd tunede 1 tane bilr kırmızı veriyorsa o hdd nin ömrü kısadır
    yada low level format atman gerekir belki bad sectorleri kapatır bilgisayarcı bu haliyle 30tl veriyorsa sat burdan biraz zor satarsın bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuHsUz PiNoKyO

hd tunede 1 tane bilr kırmızı veriyorsa o hdd nin ömrü kısadır
    yada low level format atman gerekir belki bad sectorleri kapatır bilgisayarcı bu haliyle 30tl veriyorsa sat burdan biraz zor satarsın bu fiyata

Benim Sata Hdd Bozulunca dükkandaki pc den cıkarıp aldım 5 ay gibi bir süre kullandım ve bir sorunla karşılasmadım dükkandada bayadır kullanıyoruz kaç yıldır bir sorun vermedi ama ilerde sorun verirmi bilemem 30 tl ye de satmak istemiyorum açıkcası pc ciye en kötü elimde kalır arşiv için kullanırım forumdaki fiyatlara bakıp ona göre bir fiyat belirlemeye çalıstım .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.