Şimdi Ara

Satılık Seagate 750GB Sata3 harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.cozum.com.tr'den 20 Nisan 2011'de alınmış olan 2 adet Seagate 750GB 32 MB cache'li SATA3 NCQ 7200RPM (ST3750525AS) (Barracuda 7200.12) diskleri satıyorum.

Alındığından beri hiç kullanılmamıştır. Hatta güvenlik bandrolü de üzerindedir. Bilgisayar toplamak için alınmıştı fakat diğer parçalar tamamlanamayınca satma kararı aldık.

Fiyat olarak teker teker 110 lira ikisi için toplam 200 lira düşünüyorum.

Buradan ö.m. atabilirsiniz. Anlaşırız :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutcank -- 23 Şubat 2012; 22:30:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM gönderdim.
  • mesutcank kullanıcı adlı arkadaşımızla önce kargo sonra ödeme şeklinde anlaşma sağladık.ürünler tarafıma gelecek.kontrol edeceğim.sorun yoksa hemen eft yapılacaktır.kendisine bana duyduğu güvenden dolayı teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

mesutcank kullanıcı adlı arkadaşımızla önce kargo sonra ödeme şeklinde anlaşma sağladık.ürünler tarafıma gelecek.kontrol edeceğim.sorun yoksa hemen eft yapılacaktır.kendisine bana duyduğu güvenden dolayı teşekkür ederim

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

quote:

mesutcank kullanıcı adlı arkadaşımızla önce kargo sonra ödeme şeklinde anlaşma sağladık.ürünler tarafıma gelecek.kontrol edeceğim.sorun yoksa hemen eft yapılacaktır.kendisine bana duyduğu güvenden dolayı teşekkür ederim

hayırlı olsun

çok teşekkürler öztin abi
  • ürünler tarafıma gelmiş güvenlik bantları açılmamış olduğu için test edilmemiştir.güvenlik bandı açılmamış olduğu için ikinci el durumuna düşmemesi için bu şekilde tasarrufta bulundum.arkadaşımıza ödemesi tarafımdan yapılmıştır.iş bankası dekontu bende mevcuttur.güle güle harcasın.her iki tarafa hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 25 Şubat 2012; 14:04:21 >
  • quote:

ürünler tarafıma gelmiş güvenlik bantları açılmamış olduğu için test edilmemiştir.güvenlik bandı açılmamış olduğu için ikinci el durumuna düşmemesi için bu şekilde tasarrufta bulundum.arkadaşımıza ödemesi tarafımdan yapılmıştır.iş bankası dekontu bende mevcuttur.güle güle harcasın.her iki tarafa hayırlı olsun.

Para elimize ulaşmıştır. Teşekkür ediyorum. Sorunsuz alışverişti.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.