Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Sennheiser 660s2 Satın Al 20 Şubat 2024 15:21 1 1 [SATILIK] Sennheiser 660s2 Merhabalar, Ekim ayında Amazon US'den aldığım Sennheiser 660s2'mi satmaktayım. Yeni olduğu için garantisi var ama Sennheiser internasyonel mi bakıyor yoksa sadece ABD içinde mi geçerli bilmemekteyim. Neredeyse sıfır kıvamında, test amaçlı aldım, return etmedim ama sonra başka bir kulaklıkla devam etme kararı aldığımdan satıyorum. Yanında NewFantasia'nın 3 metrelik custom kablosunu da vermekteyim.Ürün kutusuz, içinden çıkan kılıfı ve kablolarıyla satmaktayım. Hiçbir problemi yoktur, takas düşünmüyorum.Erenköy'de Bağdat Caddesi tarafındayım, Marmaray Erenköy durağından teslim edebilirim.FİYAT: 12.000₺Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] PS5 Slim Digital [SATILDI] [SATILIK] Meta Quest 2 ve aksesuarlar Roccat Pure Air ve bir çok başka mouse [SATILDI] Linksys MR7500 Wifi 6E Router