Şimdi Ara

SATILIK SENNHEISER GSP 300 OYUNCU KULAKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK SENNHEISER GSP 300 OYUNCU KULAKLIĞI

Herkese iyi forumlar... Çok severek kullandığım oyuncu kulaklığınız satışa çıkarıyorum. Resimlerinden de anlaşıldığı gibi kozmetik yönden 4,5/5 alabilir.20-06-2019 'da DnR alınmıştır. 27.01.2021 yılında ise kulaklık pedlerinde açılmadan dolayı Bilkom'a garantiye gönderdim. Kulaklık yastıkları yenileriyle değişti.Yeni pedleriyle ilk siz kullanmış olacaksınız çünkü garanti süresi 21 gün sürdüğünden dolayı yeni kulaklık alarak bu kulaklığa yıl başında veda ettim, ancak satmak aklımda yoktu. 5 aydır birbirimize bakıyoruz artık bende duracağına bir arkadaşımızın işine yararsa daha memnun olacağıma karar verdim. Kutusu faturası bütün içeriği ile tarafınıza gönderim sağlanacaktır.SATILIK SENNHEISER GSP 300 OYUNCU KULAKLIĞI 

Ses kalitesi olarak her şeyi duyabileceğiniz ve sadece oyun için değil müzik dinleyip film izlemek içinde kullanabileceiğiniz güzel bir kulaklıktır. Şuan piyasası 1000TL ile 1600TL arasında yer almaktadır.(akakçe.com'daki fiyatlara göre yazıyorum) İstediğim fiyat 600TL.Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Ödeme yöntemini havale olarak yapabilirsek ben daha memnun olurum. Kulaklıkla ilgili her detaya değinmeye çalıştım aklınızda bir soru olursa yardımcı olmak isterim.SATILIK SENNHEISER GSP 300 OYUNCU KULAKLIĞI  Mesaj atabilirsiniz.0 almak isteyen arkadaşlarda yazabilir.

Daha önce satışlarımdaki referanslara bakabilirsiniz.SATILIK SENNHEISER GSP 300 OYUNCU KULAKLIĞI 

2

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İstanbul beylikdüzündeyim Elden alabilirsem daha iyi olur

• Olabilir ortak bir yerde buluşabiliriz. Test edip alabilirsin 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.