Şimdi Ara

Satılık Westone Um30Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar. Başka bir ürünle sizlerle karşınızdayım.
    Hikaye şöyle olmakta: 2014 eylul 8'inde ben ABD'e iken westone um30 pro kulaklığını 399 + 41 dolar vergi ile 441 dolara aldım.Çok severek kullandığım kulaklıklar taşındığım için kaybetmiştim ve 1ay önce buldum. Ancak kullaklığın sol sürücüsünden ses gelmıyordu.Westone şirketiyle iletişime geçip ürünü onlara gönderdim.2 yıl garantili olduğundan dolayı bana şuan yeni bir kulaklık gönderdiler.8 aylık bır kayboluş durumundan dolayı artık kullanmak istemediğimi anladım.Başkasını mutlu etmesi dileğiyle satmaya karar verdim.
    Kutusu faturası butun zımbırtıları durmaktadır.
    Foam uçları ve diğer uçları hiç kullanmadım!!!
    Kendi ustunde takılı olan standart uçları kullandım sadece.

Tekrar söylüyorum kulaklık yenidir..Yenilendiğine kanıt olarak alan arkadaşa belgelerini ve faturasınıda vereceğim.2016 eylule kadar garantisi devam etmektedir.
    Fiyat olarak 399 dolar + 41 dolar vergi +200 tl abd ye garantiye yollama gibi bir masrafım oldu ve google gore 1458tl yapmaktadır.
    Aklımdaki fiyat 399 dolar olmakta oda 1130 tl civarı yapmaktadır ama benim istediğim fiyat 900TL dir.
    Kargo alıcıya aittir.Urun hijyen açısından önem teşkil ettiği için önce para sonra ürün yada elden teslim terccihimdir.
    Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
    Ürünle ilgili bir dunya inceleme vardır ses kalitesine oradan bakabilirsiniz.
    Cep no:05313052338 urunle ılgılı sorularınız olursa bana burdan ulaşabilirsiniz: Saat öğlen 1,30 dan sonra aramanızı rica ediyorum.
    Teşekkür ederiz....
     Satılık Westone Um30Pro
     Satılık Westone Um30Pro
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Satılık Westone Um30Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLNoo -- 6 Mayıs 2016; 21:59:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Amazon'da şuan kulaklığın sıfırı 310 dolar. Masraflarınızı düşünüp, ikinci el ürünü sıfır fiyatından da yükseğe satamazsınız bence...

http://www.amazon.com/Westone-Pro30-Performance-Universal-Earphones/dp/B00FKY3IFA
  • Yok 5milyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Amazon'da şuan kulaklığın sıfırı 310 dolar. Masraflarınızı düşünüp, ikinci el ürünü sıfır fiyatından da yükseğe satamazsınız bence...

http://www.amazon.com/Westone-Pro30-Performance-Universal-Earphones/dp/B00FKY3IFA

attıgınız ürün 389 dolar + vergi +kargo kaldı ki amazondan onu türkiyeye göndermesi çok sıkıntılı...Fiyat konusunda elbette pazarlık yapılabılır ancak bunu pm ile halledebilrsek daha sevinirim....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.