Şimdi Ara

SATILIK SHADOWLANDS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar geçen hafta kabasakal online sitesinden wow shadowlands heroic satın aldım site 1 hafta boyunca kodumu gondermeyınce ucret ıadesı talep ettım baktım etmiyorlar bari keyi geçte olsa verın ben satarım dedım aynı fiyata o esna zaten baska bır sıteden oyunu aldıgımdan bu key bende fazalık 420 tl uygun fıyatıyla ılk ulasan arkadasımıza satmayı dusunuyorum ılgılenenler lutfen bana ulassın.

içerik
    120 lv boost
    shadowlands ek paket
    1 ay game tıme
    ve binek
    ücret 420 tl

• Blizzard da 420 liraya satarken sendeki keyin kerameti ne ki senden alsınlar? Gerçekten satmak istiyorsan buradaki ederi 250, taş çatlasın 275 liradır.
  • 1 aylık yok blızın verdıgınde :=)
    ayrıca oylede olsa neden 275 pardon ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan148

1 aylık yok blızın verdıgınde :=)
    ayrıca oylede olsa neden 275 pardon ??
    ben cevap vereyim hocam çünkü forumda insanlar oyun içi goldu paraya çevirmek amaçlı blizzard balance üzerinden bu paketleri satıyorlar. haliyle bugün heroic paketi almak isterseniz size 290 lira civarı veya bilemedin 300 liraya satacak insan bulursunuz.

durum böyleyken, sizden almaları için bir sebep kalmıyor. yani sizin satacağınız da heroic, forumda satış yapanların vereceği de heroic paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Mayıs 2020; 7:29:16 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    açıklama için tesekkurler alan olursa buradayım olmazsa yapacak pek bırsey yok :)
    oyun ıcı bırıne verebılrım dıye dusunuyorum en azından 400 e cunku bu paket asla dusmeyecek gun be gun artacak fıyat olarak son 4 expantıonda bu sekılde oldu sureklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.