Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] SHARKOON RGB LIT 200 Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa 250TL Satın Al 23 Haziran 2021 14:39 1 1 [SATILIK] SHARKOON RGB LIT 200 Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa 250TL 22/01/2021 tarihinde itopyadan hazır sistem olarak aldım. 2 ay kullanıp itx sisteme geçtiğim için boşa çıktı. Hazır kurulu olarak geldi. İki ay masa altında kullandıktan sonra içindeki donanımları çıkardım ve streç filmle sarıp kutusuna koydum. Kutu içeriği bana gönderildiği gibi garantisi var.Referansı bol üyelere önce ürün gönderilir. Denizli içi gelip elden alabilirsiniz.Şuan streç filmle sarılı olduğu için fotoğraf koyamıyorum istenildiğinde detaylı videosunu çekerek gösterebilirim.https://www.itopya.com/sharkoon-rgb-lit-200-tempered-glass-usb-30-mid-tower-kasa/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Takasla alınık 3060 ti lhr-1660 super verilecek [SATILIK] SHARKOON RGB LIT 200 Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa 250TL [SATILDI]msi b460m mortar 700 tl 2 aylık (wifi olmayan model)