Şimdi Ara

SATILIK SİEMENS S65 (ORJİNAL BLUETOOTH KULAKLIK + MMC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens S65 gayet temiz durumda. Telefon şarj aleti, bluetooth kulaklık, kulaklığa ait şatj aleti (Hepsi orjinaldir) ve 32 mb mmc mevcuttur. Telefonu bilmeyenler için söylüyorum, hafızası boşken 2-3 gün ses kaydı yapabilir. Malum .amr formatı çok az yer kaplamaktadır. Ayrıca fotokopisini çekmeye üşendiğiniz A4 boyutundaki kağıtların hiç bozmadan fotoğrafını çekip bluetooth ya da kızılötesi ile bilgisayarınıza aktarabilir veya telefon üzerinden netliği bozulmaksızın zoom yaparak görüntüleyebilirsiniz. (1600 x 1200) İlk çıktığında almıştım ve çok titiz kullandım bütün fonksiyonları düzgün çalışmakta, ekstradan birçok oyun yüklü. Fakat isterseniz vereceğim siteden 1000 den fazla en son çıkmış oyunları yükleyebilirsiniz. 500 ü aşkın oyun denedim hepsi düzgün çalışmakta ve ekran çözünürlüğüne birebir uygun. Bu sitede üyelik gerekmeksizin 1000+ den fazla S65 uyumlu oyun bulabilirsiniz. ilk renkli ekranlı telefonum. (65536 renk) 3. yıldönümünün ardından yeni telefon aldım. Boşa çıktı. İlgilenenlerin mesjalarını bekliyorum. SATIŞ BÖLGESi: Tercihen Ankara içi . Fiyat 120 Ytl (Pazarlıklı) . İlgilenenler pm atsın...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurkillinc -- 14 Mart 2008; 22:18:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aksesuarlarıyla birlikte resimlerini koyabilirmisiniz
  • DİĞER FOTOĞRAFLARI...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokıa hs-7 kulaklık..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.