Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sıfır! 18.5" led Exper Monitör Satın Al 29 Aralık 2012 19:35 1 1 Satılık Sıfır! 18.5" led Exper Monitör Metro market bayrampaşa açılış kampnayasında 18.10.2012 tarihinde almış olduğum Exper masaüstü bilgisayara ait 18.5" Led Exper monitörü ihtiyacımın olmaması nedeniye satmak istiyorum. Monitörün kutusu daha hiç açılmamıştır. Sistemin 3 yıl Exper garantisi vardır. Alalı 2 buçuk ay bile olmamıştır. 2. el monitörlere vereceğiniz fiyata sıfır led monitör alın başınız ağrımasın. Fotoğraf eklemedim çünkü daha ürünü hiç açmadım. İlk açan siz olacaksınız bunu unutmayın. Fiyat: 180 tl Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kitapyurdu Platin Üyelik Ücretsiz Kitapyurdu Platin Hesap Ücretsiz Olarak Kullandırılır. Satılık Hepsiburada 300/75 indirim Satılık Gittigidiyor %10 - N11 400/66