Şimdi Ara

SATILIK SIFIR 256GB HIKVISION T200N USB 3.1 TAŞINABİLİR SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK SIFIR 256GB HIKVISION T200N USB 3.1 TAŞINABİLİR SSD

Ürün sıfırdır ve kendi adıma faturalıdır. Kesinlikle kullanılmadı. Fatura tarihi 01.03.2021 ve 3 yıl garantili. Bilmeyenler için içerisinde Toshiba' nın m2 sata diski bulunuyor. İnternet üzerinde birçok incelemesi mevcut. Kutusunun arka kısmında biraz yırtığı var. Pazarlık içerikli mesajlara cevap verilmeyecek. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat :200 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Mart 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Alışveriş bahane oldu, Erkan kardeşimle görüşmeyeli uzun zaman olmuştu, forumda güzel insanlarla tanıştım 18 yılda, alışveriş bir yana iki dal sohbeti için bile tanıştığıma çok mutlu olduğum arkadaşlarımdan birisidir kendisi. Samimiyeti güveni nezaketi için buradan da kendisine teşekkür etmek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun güle güle kullanın inşallah. Böyle güzel insanların olduğunu bilmek, görmek inanın çok güzel. Gerçekten samimiyetine ve insanlığına gerçekten inandığım ve sevdiğim bir abime nasip olmasına çok memnun oldum bende. İyi dilekleriniz için tekrardan teşekkür ederim. İzmir den selam olsun yine. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 10 Mart 2021; 22:42:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.