Şimdi Ara

SATILIK SIFIR AYARINDA SAMSUNG M51 + HUAWEİ WATCH FİT ( SATILMIŞTIR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünler 15 ekim 2020 tarihinde Hepsiburada,nın kendisinden alınmıştır faturalı ve garantili ürünlerdir cihazlarda nokta hata yoktur sıfırı ne ise odur.

kutulu kutu içerikleri tam alındığı gün ekran filmi ve kılıf takılmıştır extra 1 rer tane kırılmaz ekran filmi mevcut telefonun kılıfları yurtdışından gelmiştir arkası piano black kenarlar kumaş kaplıdır siyah cihazın üzerinde takılı kahverengi paketinde yedek olarak duruyor cihazın resmini başka fotograf makinası olmadığı için ekleyemedim android bana uymadığı için ürünleri satışa koyuyorum.

SAAT FİYATI : +++++++++++ SATILMIŞTIR

TELEFONUN FİYATI : +++++++++ SATILMIŞTIR

FİYATLAR SON İNDİRİM VE TAKAS YOKTUR İLAN YORUMA KAPALIDIR LÜTFEN FİYATLARI KENDİNİ UYAN ALICILAR İLETİŞİME GEÇSİN UYMAYAN DÜŞÜNCELERİNİ KENDİNE SAKLASIN .

Alışveriş İstanbul gaziosmanpaşa çevresi elden şehir dışı EFT sonrası kargo ile yollanır kargo ücreti alıcıya aittir güven sorunu yaşayan referanslarımı inceleyebilir.

SATILIK SIFIR AYARINDA SAMSUNG M51 + HUAWEİ WATCH FİT ( SATILMIŞTIR )SATILIK SIFIR AYARINDA SAMSUNG M51 + HUAWEİ WATCH FİT ( SATILMIŞTIR )SATILIK SIFIR AYARINDA SAMSUNG M51 + HUAWEİ WATCH FİT ( SATILMIŞTIR )SATILIK SIFIR AYARINDA SAMSUNG M51 + HUAWEİ WATCH FİT ( SATILMIŞTIR )SATILIK SIFIR AYARINDA SAMSUNG M51 + HUAWEİ WATCH FİT ( SATILMIŞTIR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBaLTx34 -- 12 Aralık 2020; 14:8:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.