Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK SIFIR CORSAİR RM850 BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
4
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK SIFIR CORSAİR RM850 BEYAZ

Ürün yurt içi sıfır kapalı kutudur. Fatura alıcının e-posta adresine gönderilecektir.

Satış önce havale sonra kargo şeklinde gerçekleşir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Alıcının tercihine bağlı olarak Aras ya da Yurtiçi Kargo ile gönderim sağlanacaktır.

Pazarlık takas ve rezerve yoktur.

İletişim sadece forum kanalıyla olacaktır. Telefon v.b ile iletişim kurmuyorum. Güven sorunu yaşayan arkadaşlar daha önceki ilanlarımı/referanslarımı kontrol edebilirsiniz.

Lütfen görüş öneri istek ve düşüncelerinizi özel mesaj yoluyla belirtiniz. İlanı kirletmeyiniz/kirletmeyelim.

Ürün kargoya verildikten sonra kargo da oluşabilecek herhangi bir olumsuzluktan dolayı sorumluluk bana ait değildir.

Satın almayı kabul ettiğiniz takdirde yukarıdaki şartları okudunuz ve kabul etmiş sayılırsınız. Aksi bir durum/ihtimal söz konusu değildir. Lütfen dikkat ediniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 17 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

• Takip

• Hocam kötü bir amacım yok ancak;

Alıntı

metni:
    Aras Kargo ile gönderim sağlanacaktır.

diyip;

Alıntı

metni:
    Ürün kargoya verildikten sonra kargo da oluşabilecek herhangi bir olumsuzluktan dolayı sorumluluk bana ait değildir.

demen ironik. Bile bile pişti bu. Yurtiçi ve ya UPS varken Aras Kargo seçmek ve üzerine sorumluluk reddi komik geldi.

İyi satışlar.

• Senin ya da bir başkasının Aras Kargo ile sorun yaşaması Türkiye'deki bütün Aras kargo şubelerinin ve çalışanlarının kötü ya da sorunlu olduğu anlamını taşımaz. Aksine ben bugüne kadar gönderdiğim kargoların %90'ına yakınını Aras Kargo ile gönderdim ve çok ciddi manada bir sorun yaşamadım. Bu bakış açısı yanlış. Ancak şunu da söylemiyorum, sen veya bir başkası Aras ya da X firma ile sorun yaşadığı için o firma ile çalışmak istemeyebilir. Bu da gayet anlaşılabilir. Ancak bunun çözüm yolu da satıcı ile doğru şekilde iletişime geçmekte yatıyor. Satıcıya farklı bir firma ile gönderim imkânı var mı? diye sorulur O da kendi şartları ve koşulları çerçevesinde alıcıya tercih hakkı sunabilir. Ben zaten bu durumda kimseyi benden ürün alması ya da seçeneklerimi kabul etmesi için zorlamıyorum. Şartlar ve koşullar 2 taraf içinde uygun olacak ki alışveriş gerçekleşsin. Bu arada şuan Yurtiçi kargo ile de gönderim sağlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 6 Kasım 2023; 23:13:5 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.