Şimdi Ara

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX PRO SES KARTI (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar kart kutusunda ve hiç açılmamış durumda.İlk olarak alan arkadaş açacak.Amerika'dan geldi..Kutu içeriği tam.Ses kartı,sürücüsü,sürücü için yardımcı kart,uzaktan kumanda, tüm kabloları ve içinde bi sürü software program var.Aşağıda sıraladım:

Software: Creative PlayCenter 3, Oozic Reactor, Creative RemoteCenter, Creative Surround Mixer, Goldmine Demo, and Vienna SoundFont Studio 2.3, ACID DJ 2.0--Sonic Foundry, Beatnik's Mixman Studio Remixer, CuBasis VST--Steinberg, MixMeister 3.0--MixMeister Technologies, Fruityloops--mage-Line Software, Recycle Lite--Steinberg, Ulead VideoStudio 4.0 SE Basic, and WaveLab-Lite--Steinberg

Elimde bütün bileşenlerinin temsili fotoları mevcut fakat 3 tanesine izin veriliyormuş.O kadar ekleyebildim.İsteyene mail atabilirim fazlasını.Kutu içeriğini açmadığım için kendi fotoları yerine temsili olanları koydum. Kartın özellikleri biliniyordur zannedersem.Yinede bişeler ekliyim:

Technical Details
    * Interface: PCI
    * Audio processing chipset: Audigy
    * Sample rates: 48 kHz
    * Frequency response: Information not available
    * Supported playback modes: Analog or digital
    * Polyphony: 64 (with 8-point interpolation)
    * Signal-to-noise ratio: 100 dB
    * Synthesis: Wavetable
    * Supported API's: EAX Advanced HD, Dolby Digital 5.1, Microsoft DirectSound 3-D and derivatives, and Microsoft DirectSound 3-D
    * Input/output connectors: Sound card: CD Digital In, SB1394 Connector, Digital DIN Support, Analog/Digital Out, Auxiliary In, MPC3 CD Audio In, MIDI/Joystick Port, Line Out (rear), Line Out (front), Line In, Mic In; Audigy Drive: S/PDIF Out, Optical In, Optical Out, Aux In 2, Headphone Out, Line In 2, Mic In 2

Ev içi profesyonel/yarı profesyonel çalışmalar için ideal..Input outputları altın kaplama bu arada.

Ankara'da oturuyorum.Ankara'dan alıcılar olursa,kutu içeriğini de tek tek kontrol ederek elden alabilirsiniz.Benimde içim rahat etmiş olur.Daha iyi olur .Ama şehirdışından isteyen olursa sağlam bi şekilde kargoya verebilirim.

İlgilenen arkadaşlar pm atarsa memnun olurum..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.