Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIR Kutusunda HyperX Cloud 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] SIFIR Kutusunda HyperX Cloud 2

TÜM STOKLAR FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.

EDİT: Eski stok (5) stokların bir çoğu donanımhaber dışına satılmış veya anlaşılmıştır. Stok 1 görünse de daha fazla olabilir veya stok kalmayabilir. Siparişe göre stok miktarı belirlenecektir.

(KHX-HSCP-GM)(4P5L9AA) Kaliteli F/P ürünüdür. Oyun amaçlı geliştirilmesinin yanında günlük kullanımda da gayet iyi bir performans vermektedir.

Kulaklık hakkında bilgi ve sorularınız için (5533175816) numaramdan ulaşabilirsiniz.

Ürün garanti ve faturalıdır. Sıfır kutusunda açılmamış şekilde beklemektedir.

2'li Alım 1085TL - 3'lü Alım 1075TL - 4'lü Alım 1065TL - 5'li Alım 1050TL (Ürün Başına)

2021'de İnternet kafe için fazla sayıda alınmış olup ihtiyaç kalmadığından satılmaktadır.

İzmir içi elden teslim edilebilir. Takas veya Pazarlık kabul edilmez.

Edit: (Fiyat, kargoyu alıcı ödere göre düzenlenmiştir)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Amazon prime indirimlerinde 899 liraya satıldı hocam bu ne fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa fiyatları artışta, dönemlik indirimlere göre fiyat belirleyemem maalesef.

Aktif olarak piyasa fiyatı 1400TL

Not: Fiyat kargoyu alıcı öder olacak şekilde güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reu Store -- 10 Ağustos 2022; 10:44:0 >

• 9 agustos 2022 katılım tarihiniz. Ben olsam guvenmezdim ve bu kulakligi alacaksam indirim beklerdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıfır ürünler arasında en uygun fiyata sahip olduğunu düşünüyorum. Bu fiyatın altına satacaklara güvenmeyiniz. Güvenilir satış platformları üzerinden alışverişi gerçekleştirebilirim.

• BİLGİLENDİRME: Stok sayısı değişkendir, almayı düşünenler sipariş vermedilir. Aksi takdirde alınan ileri tarihli siparişlerden (depozitosuz) ötürü stok kalmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reu Store -- 20 Ağustos 2022; 19:0:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.