Şimdi Ara

SATILIK SIFIR LG 47LB670V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kliksadan 15 gün önce aldığım lg 47lb670v ty yi satıyorum. özelliklerine netten bakabilirsiniz. zaten bir puan kampanyasından yararlanmak için almıştım , kullanmak için değil. şimdide satıyorum.

1- tv nin kutusu hiç açılmadı. alırsanız servis gelicek kendisi acıp kurucak.

2- fiyat 2100 tl dir. PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR. zaten çok uygun fiyata veriyorum.

3- LG TÜRKİYE garantilidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ilanı baltalamak gibi olmasın bende tv bakıyorum ama şimdi şöyle birşey var. Ürünün kliksada fiyatı 2499'tl %10 paraf fırsatıyla 2250TL'ya geliyor. Bir de bunun üzerine 1000TL ve üzeri alışverişlerde yapılan 150TL hediye kampanyası var böylelikle ürünün fiyatı sizinkiyle aynı oluyor. Şimdi nakit alışverişi yaptığınızdan dolayı bana kalırsa fiyatta biraz indirime gitmeniz gerekiyor. Siteden alış veriş yapacak kişi ne de olsa taksitten faydalanabilir.
  • rica ederim :)) tabiki eleştiri yapmaya hakkınız var. yalnız yazdığınızdan anladığım , söylediğiniz kampanyalara pek vakıf olmadığınız....

Herhalde kampanya detaylarını tam okumadınız. ben size açıklık getiriyim bu konuda , böylece arkadaşlarda yanlış bilgilenmemiş olur.

1- söylediğiniz % 10 parafpara kampanyasında kazanabileceğiniz max. tutar ne olursa olsun 150 tl dir.

2- 150 tl hediye kampanyası ise dediğiniz gibi olmayıp , 2499 tl yi ödüyorsunuz. size 5 eylülde 150 tl lik indirim kodu gelicek ve bu indirimi 1000 tl üstündeki alışverişlerde kullanabileceksiniz. siz burdan bu tv yi 150 tl ucuza getirdim sonucunu cıkartıyorsanız size diyebileceğim birşey yok. :)

sanırım açıklayıcı olabilmişimdir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.