Şimdi Ara

SATILIK [SIFIR] Lumberjack 7w Ares outdoor ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK [SIFIR] Lumberjack 7w Ares outdoor ayakkabı
    Cuma günü internet üzerinden belli bir indirimle aldığım bu ürünün numarası küçük geldi ve geri değişim için yollayacaktım ancak malesef tüm stoktaki ürünler bittiği için değişim yapamıyorum para iadesi yapacaklar fakat bu kadar indirimde almışken parayı almak pek mantıklı görünmediği için ürünü satışa koyuyorum.Ürünün internetteki en uygun fiyatı 198 TL ortalama fiyatı 250 tl benim ihtiyacım vardı onun için aldım fakat numarasını denk getiremedim bu ürüne ihtiyacı olan içinde gayet indirimli bir şekilde satışa koyuyorum.5 gün içinde ihtiyacı olan biri alırsa sevinirim almazsa da ürünü 5 gün sonunda aldığım firmaya(yalıspor) geri göndericem 250 TL lik ürünü 100 tl indirim ile alma imkanı bulunmakta.Tüm bunlarla birlikte kargo olmayakcak sadece 3 şehirde yüzyüze alışveriş gerçekleştirilecek ki numara sorunu yaşanmasın
    alışveriş için uygun şehirler:izmir,rize,trabzon

Son fiyat:149 Tl dir. ürün numarası 43 tür asla kullanılmamıştır faturası kutusu etiketi herşeyi mevcuttur. iletişim PM
    SATILIK [SIFIR] Lumberjack 7w Ares outdoor ayakkabıSATILIK [SIFIR] Lumberjack 7w Ares outdoor ayakkabıSATILIK [SIFIR] Lumberjack 7w Ares outdoor ayakkabı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 149 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Şubat 2018 Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan günceldir yarın saat 15.00 e kadar satışta kalmaya devam edecek o saatten sonra ürünü firmasına geri göndericem.

• ilan günceldir.Son 7 saat black friday indirimini kaçırmış ihtiyacı olanlar için son fırsat son 7 saat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.