Şimdi Ara

Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın atlaskamp dan alınmıştır . Hiç bir surette kesinlikle giyilmemiştir. Yazın decathlon da indirime giren bir bot daha almıştım onu kullandığım için ihtiyaç fazlasıdır. Orjinal ve sıfırdır kutusu ile gönderilecektir. Aşağıdaki linkdeki üründür. MERRELL in kalıpları Türkiye standartlarına göre küçüktür ondan atlaskamp daki görevlilerin tavsiyesi üzerine deneyerek i 42 Numara giymeme rağmen 44 Numara aldım . 44=42 dır
    44 numaradır 42-43 numara giyenlere uygunudur

http://www.atlaskamp.com/merrell-reflex-ii-mid-leather-wp-j131183c/
    Arkadaşlar bot un fotoğraflarını çekmek için kutusundan çıkardığımda sağ tekin bağcıklarının altındaki ince deride kutuda üst üste kala kala hafif bir soyulma olduğunu gördüm önemsizdir hafif ince bir boya vurulsa o kısma kesinlikle kaybolacaktır fiyatı bundan dolayı biraz daha indirip uygun tutuyorum herşey aşağıdaki fotoğraflarda ki gibidir tekrar tekrar söylüyorum Allah şahidimdir ki bir defa dahi olsun giyilmedi kullanılmadı
    Pazarliksiz son fiyattır satilmazsa ilerde kendim giyer veya abime hediye edeceğim
    Ptt kargo ve yurtiçi kargo ile indirimli gönderebilirim ptt ile %15 yurtiçi ile %60 kurum indirimimiz vardır ptt %15 indirim olmasına rağmen daha uygun bir fiyat çıkacaktır

Ödeme şekli : önce havale sonra kargo şeklindedir.

Fiyat : 150

TL Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT
     Satılık Sıfır orjinal Merrell Reflex II Mid Leather Wp kahverengi BOT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 20 Mart 2015; 15:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi fiyat.Düşünüyorum...
  • volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    PM attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.