Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Sıfır Playstation 5 Dijital Sürüm Yurtdışı Satın Al 28 Nisan 2023 13:45 1 1 Satılık Sıfır Playstation 5 Dijital Sürüm Yurtdışı Dubai'den yanımda getirdim bir arkadaşım için kendisi almaktan vazgeçtiği için satışa çıkardım. Kutusu hiç açılmamıştır. Kendim de yine Dubai'den aldığım diskli sürümü sorunsuz kullanıyorum, cihazda bölge kısıtı yok, kablosunun ucuna 20 liralık bir çevirici takarak kullanabiliyorsunuz. garanti durumunu bilmiyorum o sebeple garantisi yok gireceğim dileyen Sony'yi arayarak öğrenebilir. Ciddi alıcıya açık adres verilir gelip elden alabilirsiniz. Şehir dışı kargo falan pek sıcak bakmıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satilik Kingston Fury DDR4 2X16 GB 3200 MHZ Ram [SATILDI] Asus Prime H610-A [SATILDI] Satilik i5 12400F [SATILDI] Satilik Logitech G29 + Gamestand Pro V3 Pro