Şimdi Ara

Satılık silahlar ve bıcaklar stok bitti :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
5.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steamden ekledim ama cevap vermedin ben talibim ürünlere
  • 1 statraklisi olsaymis iyiymis:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guvenilirdir her konuda yardimci oldu sagolasin

• Flip Knife | Doppler ( Phase 4 ) tarafımca alınmıştır.. Çok güvenli hızlı ve saygılı bir alışveriş oldu çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleY -- 8 Mayıs 2015; 17:03:51 >
  • İyi günler sizin burda satış yapmanız bizim community marketten almamızdan ne kadar farklı? fiyat olarak daha mı ucuz satıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

İyi günler sizin burda satış yapmanız bizim community marketten almamızdan ne kadar farklı? fiyat olarak daha mı ucuz satıyorsunuz?

Selamlar Biz Marketten ucuz satıyoruz , hocam Gerçek paraya dönüştürülürken oluşan vergiyi ödemiyorsunuz üstüne üstelik güzel indirimlerde oluyor. Doppler Alan Arkadaş Market fiyatının %72 sini ödeyerek aldı bıcağı bunun gibi. Bizden aldığınız ürünü hemen takaslarda kullana biliyorsunuz. 7 günlük bekleme süresi olmuyor eşya ile istediğinizi yapa biliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoCoMaNia

quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

İyi günler sizin burda satış yapmanız bizim community marketten almamızdan ne kadar farklı? fiyat olarak daha mı ucuz satıyorsunuz?

Selamlar Biz Marketten ucuz satıyoruz , hocam Gerçek paraya dönüştürülürken oluşan vergiyi ödemiyorsunuz üstüne üstelik güzel indirimlerde oluyor. Doppler Alan Arkadaş Market fiyatının %72 sini ödeyerek aldı bıcağı bunun gibi. Bizden aldığınız ürünü hemen takaslarda kullana biliyorsunuz. 7 günlük bekleme süresi olmuyor eşya ile istediğinizi yapa biliyorsunuz.

Hmm teşekkürler bilgilendirme için

• Hocam paypal hiç mi olmaz bayonet boreal foresta talibim ininal kartta para var paypal dışı yollayamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyDoctor14

Hocam paypal hiç mi olmaz bayonet boreal foresta talibim ininal kartta para var paypal dışı yollayamam

Merhaba hocam konuyu güncelliyorum biraz önce key karşılığı sattım bıcağı. Paypalım yok hocam ilginiz için. teşekkür ederim.
  • Hayırlısı olsun hocam ben teşekkür ederim hemen cevap verdiniz.
  • M9 bayonet boreal forest tarafımca alınmıştır. Arkadaş son derece güvenilir ve ilgili bir satıcıdır.
  • Hayırlı satışlar up olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sailor

Hayırlı satışlar up olsun :)

Teşekkür ederim M9 Vanilla eklenmiştir.
  • LoCoMaNia kullanıcısına yanıt
    Huntsman Gizli Şehir i aldım hiçbir sorun çıkmadı hayırlı satışlar
  • Kelebek Kızılağ Eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoCoMaNia

Kelebek Kızılağ Eklenmiştir.

Hocam fiyatı yüksek geldi indirim düşünürseniz mesaj atarmısınız almak istiyorum.
  • Kendisine sorunsuz güvenebilirsiniz kelebek bıçak kızıl ağ tarafımca alınmıştır ilgili yardımcı ve çok iyi bir satıcı +ref hayırlı satışlar :)
  • Markete Cyrex Mw eklenmiştir.
  • Abi şaka gibi stained ft almak için kemer sıkıyorum. Dert ediyodum parayı biriktirsem bile satan bulamam diye. Satan var para yok. Cidden şaka espirik.

Edit: envanterinizde bide ww stained hunstman var oda satılık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DürümYiyenSolucan -- 20 Mayıs 2015; 0:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Abi şaka gibi stained ft almak için kemer sıkıyorum. Dert ediyodum parayı biriktirsem bile satan bulamam diye. Satan var para yok. Cidden şaka espirik.

Edit: envanterinizde bide ww stained hunstman var oda satılık mı ?

Güzelmiş hocam güldüm bende :) evet oda satılık ama daha düzenleme fırsatı bulamadım. konuyu :) bende genelde bu düşük fiyatlı ürünler mevcut oluyor. Sen aprayı biriktir ayarlarız özelden mesja atman yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.