Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık simkartlı telefon özellikli 4 gb rom 512 mb ram APPScomm S5 Android Wifi Akıllı Saat Satın Al 20 Haziran 2017 16:03 1 1 Satılık simkartlı telefon özellikli 4 gb rom 512 mb ram APPScomm S5 Android Wifi Akıllı Saat Satılık APPScomm S5 Android Wifi Akıllı Saat Telefon Simkart takılıp telefon olarak kullanılabilir 4gb rom 512 ram var 32 gb hafıza kartını desteklerGörüntülü görüşme için 5 megapiksel kamera----------------NOT: SAATİN ANDROİD TELEFON ÖZELLİKLİ OLDUĞUNU BİR ANDROİD TELEFONLA NE YAPILABİYORSA BU AKILLI SAATLE'DE YAPILDIĞINI BELİRTTİĞİM HALDE İMEİ KAYITLMI WHATSAPP KULLANILABİLİYORMU GİBİ SORULAR GELİYORİMEİ KAYITLI VE BU ANDROİD AKILLI SAATLE HEM TELEFONUNUZLA EŞLEŞTİRİP TELEFONUNUZDAKİ İŞLEMLERİ SAAT ÜZERİNDEN YAPABİLİR HEMDE SİM KARTINIZI TAKIP TELEFON OLARAK KULLANABİLİRSİNİZSaat birkaç gün kullanıldı temiz ve sorunsuzuzdur pil performansı ilk günkü gibidirS5 saatim orjinal android saattir sonradan programla android özelliği yüklenen ve bir çok özelliği kullanılamayan saatlerden değildir fotoğraflarda görüldüğü gibi temiz ve sorunsuzdurSaat hakkındaki bilgileri burada yazdığım halde aynı sorular tekrar mesajla sorulursa cevap verilmeyecektirZGPAX S5 Smart Watch Phone Dual Core GPS Smartwatch yazıp internetten videolarını izleyebilirsiniz----------Fiyatı 400 TL mantıklı takas teklifleri değerlendirilirtakas teklifinde bulunanla teklif edecekleri ürünün kozmetik ve donanımsal durumunu, yanında verilecekleri vene şartlarda takas düşündüklerini belirtsinler tekrar tekrar soru cevap şeklinde yazışmak zorunda kalmayalımLütfen diğer ilanlarımada bakın herkese iyi alışverişler.----------------EKRAN Ekran Var Ekran Boyutu Ekran Çözünürlüğü 240 x 240 Piksel Yoğunluğu 220 PPI Ekran Teknolojisi Ekran Özellikleri Çoklu DokunmatikTASARIM Boy 55 mm En 40 mm Kalınlık 14 mm Ekran Şekli Kare Gövde Rengi Gümüş Mavi Siyah Gövde Malzemesi Metal + Plastik Kordon Renkleri Siyah Kordon Malzemesi SilikonGENEL ÖZELLİKLER Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 5 MP Video Kayıt Var Video Kayıt Çözünürlüğü 480 P Video Oynatma Biçimleri AAC ACC AMR APE FLAC M4A MID MP3 MP4 WAV WMA 3GP Ses Oynatma Biçimleri AAC ACC AMR APE FLAC M4A MID MP3 WAV WMA Cihaz İşletim Sistemi Android İşletim Sistemi Versiyonu Android 4.0.4 Uyumlu İşletim Sistemleri Android ve iOS Titreşim Var Mikrofon Var Hoparlör Var Servis ve Uygulamalar Çağrı Yönetme Dahili Medya Oynatıcı FM Radyo Hands Free Görüşme Müzik Çalar SMS/MMS Telefon Araması Uyku MönitörüDONANIM Yonga Seti (Chipset) Ana İşlemci (CPU) CPU Frekansı CPU Çekirdeği 2 Bellek (RAM) Dahili Depolama 4 GBBAĞLANTILAR Konum Bilgisi (GPS) Var Konum Bilgisi Özellikleri A-GPS GPS Telefon Özelliği Var SIM Tipi Mini-SIM 2G Frekansları 850 900 1800 1900 2G Özellikleri EDGE GPRS GSM Bluetooth Var Bluetooth Versiyonu 4.0 Hafıza Kartı Desteği Var Hazfıza Kartı Biçimi MicroSD Hafıza Kartı Maksimum 32 GB Wi-Fi Var Wi-Fi Özellikleri 802.11 b/g/n USB Var USB Tipi Micro-USB USB Özellikleri Kulaklık (Adaptör Gerekir) Şarj Veri AktarımıBATARYA Batarya Kapasitesi 500 mAh Şarj Biçimi Micro-USB Yoğun Kullanımda Batarya Ömrü 3 Saat Az Kullanımda Batarya Ömrü 72 SaatSENSÖRLER İvmeölçer Var Ortam Işığı Sensörü Var Yakınlık Sensörü VarUYUMLULUK Uyumlu İşletim Sistemi Android iOS-----------------Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün dükkanımdan ürünlerle takasla alınık 5ınch veya üzeri ekranlı Telefon. Sony Vaio PCV-E51M 20 Hepsi bir Arada TV+ Masaüstü Bilgisayar Pierre Cardin 104131F08 Kol Saati temiz sorunsuz. ORJİNAL SIFIR AYARINDA JVC DECK HER FONKSİYONU SORUNSUZ ÇALIŞIR