Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
dolar 20 lira mı oldu? |
Akakçe den fiyatlara baktım, insanlık hali hatalı olabilir. Ekran kartının en ucuz fiyatı 14000 gördüm bana da garip geldi ama pahalı ucuz algısı kalmadı şu an bende. Yani o fiyat doğru ise de yanlış ise de anlayamıyorum şu anda. Hata yapmış olabilirim özel mesaj ile de uyarabilirsiniz buradan da yazabilirsiniz. Yapıcı eleştirilere açığım ama böyle mesajlar kimseye yakışmıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rognoso -- 18 Ocak 2022; 2:26:29 > |
EFE UYGAC-MINT/Intel Core i5 11400F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC https://www.itopya.com/efe-uygac-mintintel-core-i5-11400fasus-dual-geforce-rtx-2060-oc-evo-6gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdge_h16476karşıma ilk çıkan ilan mesela sıfır bilgisayar.attığım ilan da bence pahalı.ciddi fiyat revizyonu gerek. |
Attığınız pc nin ne işlemcisi benim işlemci, ne rami 32 gb ne de monitör var. Ama araştıracağım dikkate alıp. Edit: Fiyat güncellenmiştir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rognoso -- 18 Ocak 2022; 3:0:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 18 Ocak 2022; 15:42:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HDD'lerde kişisel bilgilerim de olduğu için vermiyorum. 16gb ı da ayırırım render yapmayacak arkadaşa vermem tamamdır, alacak arkadaş güzel bir kampanya da yakalar 2700lük monitörü 1300e bile kapatır dediğiniz gibi. |
Arkadaşların yardımları sayesinde fiyat makul bir seviyeye çekilmiştir, ikisine de teşekkür ederim. |
çok değil 4 yıl önce temiz ikinci el araba aldığımız paralara bak . alıcısı çıkar inşallah. piyasası böyleyse yapacak bişey yok. |