Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı) Satın Al 14 Nisan 2012 19:40 1 1 Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı) Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayının başında almış olduğum Turkcell T20 adlı telefonumu satmak istiyorum. Aldığım gün ekran koruyucu taktım. Elektronik aletler konusunda titizlikde biraz kafayı yemiş bir insanımdır. Telefonun üzerinde hiç çizik yoktur. Hatta abartı gibi gelebilir ama telefonu kılıfı dışında masaya koymamış bile olabilirim. Telefonun garantisi devam etmektedir. Kutusu durmaktadır. Kulaklığı hariç tüm aksesuarları duruyor. Kulaklığını tatile gittiğimde otelde unuttum. Zaten çok kaliteli birşey değildi :) Düşündüğüm fiyat 285 TL'dir. Samsung Galaxy Note almak için satıyorum. Eğer bu ürünle takas + nakit konusunda bir teklifle gelirseniz kesinlikle değerlendirmeye alırım. Telefonun teslimatını 20 Nisan civarlarında yapabilirim. Şu an sınav dönemindeyim ve yeni telefonu alamadığımdan o güne kadar telefona ihtiyacım var :) Telefonum dışında kameram olmadığı için fotoğraf ekleyemiyorum. Ama bildiğiniz standard siyah T20. Hiç çiziği yok. Sıfır ayarında... Fiyat : 285 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Nisan 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sapphire R9 390 Nitro 8GB 512Bit (Fiyat düştü) Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı) PSP 2000 Slim 4GB [SATILDI]
Ayrıca telefonla birlikte TIM'den aldığım kayışlı kılıf ve kapasitif stylus kalem hediyedir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sapphire R9 390 Nitro 8GB 512Bit (Fiyat düştü) Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı) PSP 2000 Slim 4GB [SATILDI]
PM'ler cevaplandı satışa devam ediliyor... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sapphire R9 390 Nitro 8GB 512Bit (Fiyat düştü) Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı) PSP 2000 Slim 4GB [SATILDI]
Fiyat 285 TL'ye düşürülmüştür. Son fiyattır. Hızlıca satmak istiyorum... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Sapphire R9 390 Nitro 8GB 512Bit (Fiyat düştü) Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı) PSP 2000 Slim 4GB [SATILDI]