Şimdi Ara

Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Siyah Turkcell T20 (Satıldı)
    Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayının başında almış olduğum Turkcell T20 adlı telefonumu satmak istiyorum. Aldığım gün ekran koruyucu taktım. Elektronik aletler konusunda titizlikde biraz kafayı yemiş bir insanımdır. Telefonun üzerinde hiç çizik yoktur. Hatta abartı gibi gelebilir ama telefonu kılıfı dışında masaya koymamış bile olabilirim.

Telefonun garantisi devam etmektedir. Kutusu durmaktadır. Kulaklığı hariç tüm aksesuarları duruyor. Kulaklığını tatile gittiğimde otelde unuttum. Zaten çok kaliteli birşey değildi :)

Düşündüğüm fiyat 285 TL'dir. Samsung Galaxy Note almak için satıyorum. Eğer bu ürünle takas + nakit konusunda bir teklifle gelirseniz kesinlikle değerlendirmeye alırım.

Telefonun teslimatını 20 Nisan civarlarında yapabilirim. Şu an sınav dönemindeyim ve yeni telefonu alamadığımdan o güne kadar telefona ihtiyacım var :)

Telefonum dışında kameram olmadığı için fotoğraf ekleyemiyorum. Ama bildiğiniz standard siyah T20. Hiç çiziği yok. Sıfır ayarında...
    Fiyat : 285 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Nisan 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ayrıca telefonla birlikte TIM'den aldığım kayışlı kılıf ve kapasitif stylus kalem hediyedir.

• PM'ler cevaplandı satışa devam ediliyor...

• Fiyat 285 TL'ye düşürülmüştür. Son fiyattır. Hızlıca satmak istiyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.