Şimdi Ara

SATILIK SKİNLER VE KARAMBİT LEKELİ (DOLANDIRILDIM SS lİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Orijinalden alıntı: ezergecer26

hocam benden hile satın aldı dediniz ödemeyi nereden yaptı hatırlıyor musunuz ya da ulaşma fırsatınız var mı

Adı Berkay Yurttaş, 95 doğumlu

hocam onu bende gördüm de sağlık meslek lisesi son sınıfta okuyor 95 doğumlu olması zor gibi
  • Bu arkadaş daha geçen gün benide dolandırmaya çalışmıştı.Forumda yeni üye birine keşke güvenmeseydiniz. Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

Bu arkadaş daha geçen gün benide dolandırmaya çalışmıştı.Forumda yeni üye birine keşke güvenmeseydiniz. Geçmiş olsun hocam.

Hocam siz yememişsiniz çark bana vurdu teşekkürler yine
  • usta ben yerinde olsam vermezdim sanal alemde kimse güvenme sen kendini biliyorsan bu yeter bir başkasına satarsın acele etme

yine diyorum bu insan kul hakkını nasıl rahat şekilde yiyor anlamış değilim..

ayrıca stream onun değildir heralde şuan yayın yapıyorda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine Jr -- 6 Nisan 2015; 21:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr

usta ben yerinde olsam vermezdim sanal alemde kimse güvenme sen kendini biliyorsan bu yeter bir başkasına satarsın acele etme

yine diyorum bu insan kul hakkını nasıl rahat şekilde yiyor anlamış değilim..

kul hakkı sizi beni rahatsız ettiği gibi bunları rahatsız etmiyor anlaşılan
  • quote:

İtemler @Koffing adlı arkadaşa satılmıştır.İtemler gönderilmiş ödeme beklenmektedir

Aksam yemeğini yerken itemlere bakiyodum.bu mesaji görüp insallah dolandirilmazsiniz demiştim içimden. Hayirlisi olsun fakat isin pesini birakmayin 900 lira bu az para degil bi asgari Ücret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

quote:

İtemler @Koffing adlı arkadaşa satılmıştır.İtemler gönderilmiş ödeme beklenmektedir

Aksam yemeğini yerken itemlere bakiyodum.bu mesaji görüp insallah dolandirilmazsiniz demiştim içimden. Hayirlisi olsun fakat isin pesini birakmayin 900 lira bu az para degil bi asgari Ücret.

hocam elden birşey gelse yapıcam da araştırıyorum şuan bulsam ne yapıcam inanın onu da bilmiyorum
  • ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    bilişim şubeye vericeksiniz hocam , bizim bir arkadaşın clash of clans gesabı çalındı aynı bu şekilde . Önce bilişim şubeye verdik elemanı , ardındanda google'dan geri aldık hesabı . Cezasız kalmamalı böyle suçlar 900 lira hiç az değil

• ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    Bu isler daha once basima gelmedi ama bi karakola gitmeniz (yasadiginiz semt musaitse) size bir yol gosterebilir bi hukukî boyutunu anlatırlar en azından.

• Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle!

3CigolaytTV bizim twitch adresimiz. Bu şahsın kanalımızla bir alakası yoktur! Bir dönem geldi bir şeyler yaptık ancak biraz sıkıntılı olduğu için aramızdan ayırmak zorunda kaldık! Donanımhaber'de bir çok hesabı bulunmakta uyarmış olayım kesinlikle inanmayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

bilişim şubeye vericeksiniz hocam , bizim bir arkadaşın clash of clans gesabı çalındı aynı bu şekilde . Önce bilişim şubeye verdik elemanı , ardındanda google'dan geri aldık hesabı . Cezasız kalmamalı böyle suçlar 900 lira hiç az değil

dava masraflarını araştırıyorum şimdi hocam ama pek dava taraftarı değilim benim 900 liram geri geleceğine onun kolu bacağı kırılsın daha çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Bu isler daha once basima gelmedi ama bi karakola gitmeniz (yasadiginiz semt musaitse) size bir yol gosterebilir bi hukukî boyutunu anlatırlar en azından.

hocam dava açtınız mı ne kadar ücret ödediniz geri ücret aldınız mı? Bunun gibi genel bilgileri yazabilirseniz sevinirim
  • quote:

quote:

dava masraflarını araştırıyorum şimdi hocam ama pek dava taraftarı değilim benim 900 liram geri geleceğine onun kolu bacağı kırılsın daha çok sevinirim

böyle bir zihniyet olamaz hocam , dava masraflarını boşverin zaten şikayet arkadaşa ulaştığı zaman paşa paşa verecek o 900tl yi . Artık bu devirde kol bacak kırma kalmadı hocam suçlu tarafa düşersiniz . Boş bir vaktinizde gidin şikayet edin arkadaşı er yada geç adalet yerini bulur .

• quote:

quote:

quote:

böyle bir zihniyet olamaz hocam , dava masraflarını boşverin zaten şikayet arkadaşa ulaştığı zaman paşa paşa verecek o 900tl yi . Artık bu devirde kol bacak kırma kalmadı hocam suçlu tarafa düşersiniz . Boş bir vaktinizde gidin şikayet edin arkadaşı er yada geç adalet yerini bulur .

hocam insan sağlıklı düşünemiyor olayı yaşadıktan 15 dakika sonra al ev adresi bu diye biri verseydi çok kötü şeyler yapardım ama artık bilincim düzeldi artık öyle şeyler yapmam

• Geçmiş olsun dostum arkadaş benden de item almaya kalktı önce m9 fade alacaktı sonra cyrexlerle asiimovları istedi.
    Önce para dedim yanaşmadı 1 saat konuştu 1 cyrex'i yolla tüm parayı yollim dedi yinede göndermedim.
    Anlamadığım bende dünya kadar insanla konuştum alışveriş için ne dediysem kimse yanaşmadı ilk yollamaya sizi nasıl oluyorda kandırıyorlar böyle anlamış değilim.
    Arkadaş hala bende ekli bilgiliniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: executeF

Geçmiş olsun dostum arkadaş benden de item almaya kalktı önce m9 fade alacaktı sonra cyrexlerle asiimovları istedi.
    Önce para dedim yanaşmadı 1 saat konuştu 1 cyrex'i yolla tüm parayı yollim dedi yinede göndermedim.
    Anlamadığım bende dünya kadar insanla konuştum alışveriş için ne dediysem kimse yanaşmadı ilk yollamaya sizi nasıl oluyorda kandırıyorlar böyle anlamış değilim.
    Arkadaş hala bende ekli bilgiliniz olsun.

teşekkürler hocam desteğiniz için olay insanlara güvenme mevzusu ben normal hayatımda hep iyi insanlara denk geldim forumdan bir kez alışveriş yaptım o arkadaşta o kadar iyi niyetliydi ki bu şahısla da konuştum içime kurtta düştü aslında ama konuşunca iyi bir insan olarak algıladım kimse bir adım atmadığı zaman hiç bir iş olmuyor sorumluluğu ben aldım ben zararlı çıktım arkadaş parayı yollayıp ben itemi de göndermeyebilirdim sonuçta

• Geçmiş olsun oncelikle . Tavsiyem bilişim suçlarına gitmeniz. Cezasiz kalmamalı bunun gibiler. Oteki taraftan Elbet mevlam çıkarır bir yerden . Umarım şahsın vicdani sızlar da geri verir itemleri. Peşini bırakmayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle!

3CigolaytTV bizim twitch adresimiz. Bu şahsın kanalımızla bir alakası yoktur! Bir dönem geldi bir şeyler yaptık ancak biraz sıkıntılı olduğu için aramızdan ayırmak zorunda kaldık! Donanımhaber'de bir çok hesabı bulunmakta uyarmış olayım kesinlikle inanmayın!

Yayına gelip seni uyaran bendim dostum. Eğer bu mesajı yazan yayında WOT oynayan ise.

Eğer bir şekilde bir geçmişiniz olduysa bile, dolandırılan arkadaşa yardımcı olabilirsin belki. Ad soyad yer dışında pek birşey bilmiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle!

Yayına gelip seni uyaran bendim dostum. Eğer bu mesajı yazan yayında WOT oynayan ise.

Eğer bir şekilde bir geçmişiniz olduysa bile, dolandırılan arkadaşa yardımcı olabilirsin belki. Ad soyad yer dışında pek birşey bilmiyor çünkü.

Ben kuruculardanım hocam bilgilendirme için çok teşekkürler. Özel mesaj ile irtibattayız arkadaşla bildiğim her şey'i ulaştırıyorum kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 6 Nisan 2015; 21:56:02 >

• BİRADER BAK SANA NAPICAGINI SÖYLÜYORUM

BİLİŞİM ŞUBEYE GİT İNTERNET ÜZERİNDEN KASITLI DOLANDIRMA ALRINDA DAVA AÇACAKSIN BU SORUŞTURMA SONUCUNDA IP ADRESINDE HIRSIZ VELET ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE BULUNACAK. ZATEN BU VELEDIN YERI YURDU ANASI BABASI BELLIDIR. HERŞEY GELİŞECEK VE SONUNDA İTEMLERİNİ VEYA PARA CEZASINI ÖDEYECEK + DAVA MASRAFLARINI ONU KARŞILATMAK İÇİN EK DAVA AÇACAKSIN BÖYLECE ARKADAŞA DOUBLE GİRECEK

LÜTFEN BUNU YAP. ÇOK ZOR BİŞEY DEĞİL YAPKI HEM SEN KAYBETTİĞİNİ GERİ KAZAN ONUNDA SABIKASINA SİCİLİNE İNTERNET HIRSIZLIĞI DİYE YAZILSIN BAK BAKIYIM O VELETE İŞ VEREN ÇIKIYOR MU.

TEK DİYECEĞİM TEKRAR VE TEKRAR KESİNLİKLE GİT ŞİKAYET ET BUL O VELEDI VE GEREKENI BIRAK ADALET KARAR VERSIN

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.