Şimdi Ara

SATILIK SKİNLER VE KARAMBİT LEKELİ (DOLANDIRILDIM SS lİ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda asıl suç steam'de istediğin kadar ticket at adamlar z. bile takmıyor dolandırılsanda 5000 TL'en uçsanda takas yoluyla verdin mi daha o itemlere veda et adam kendi isteyip vermedikçe başka yolu yok.

Buradan davadan ne sonuç çıkar bilemem tabii elinde sağlam deliller olması lazım 6,7 ay sürecek en az buda var işin içine oyun girdi mi dava işi farklı oluyor genellikle ama sen yinede aç davanı avukat vs tuzlu olmuyacaksa.
  • 1. Her zaman önce ücret havale edilir, güven sorunu varsa alışveriş yapılmaz karşılıklı olarak veya özel havuzlu site ilanı açılır.

2. Olan olmuş artık direk dilekçe ile şikayet et bu konuda yazdıkların gibi hepsini ekle dava aç.
  • Hocam item karsılıgında bile referans alan var forumda bir dahakine referansları incelemeniz.Bu işin pesini birakmayın iyi günler
  • Siz davayı açın evine o kağıt gidince biryerleri tutuşup geri iade edeyim davayı çek diye yalvarır geri iadeyi alır davayı çekmezsiniz hayatının hatasını yapmış olduğunu anlar. Bir tanıdığım yaşadı benzer durumu adam her gün arayıp yalvarıyordu. Böylelerine böyle şeyler lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T.Blackeye. kullanıcısına yanıt
    birşey sorucam, peki o insan bu hesabı kapattı kredi kartını iptal ettirdi falan, yani hesapla hiç bir alakası kalmadı. Adliye kime ait olduğunu nereden öğreniyor? Atıyorum ben nette satılan hesaplardan aldım bir tane, sonra böyle birini kazıkladım, gönder dedim sonra kaçtım gittim. Nasıl bulunacak? Benim de başıma 2-3 ay önce gelmişti, ama yoğunluktan o ara çok kovalayamadım, cidden sonuç çıkıyorsa, şimdi de başvurabilirim, herşeyin screenshotları var elimde.

(dedin ya evine yazı gitsin diye, kime gidiyor yani bu yazı?, zaten bilsek adresi, gider kendim alırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 6 Nisan 2015; 16:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

birşey sorucam, peki o insan bu hesabı kapattı kredi kartını iptal ettirdi falan, yani hesapla hiç bir alakası kalmadı. Adliye kime ait olduğunu nereden öğreniyor? Atıyorum ben nette satılan hesaplardan aldım bir tane, sonra böyle birini kazıkladım, gönder dedim sonra kaçtım gittim. Nasıl bulunacak? Benim de başıma 2-3 ay önce gelmişti, ama yoğunluktan o ara çok kovalayamadım, cidden sonuç çıkıyorsa, şimdi de başvurabilirim, herşeyin screenshotları var elimde.

(dedin ya evine yazı gitsin diye, kime gidiyor yani bu yazı?, zaten bilsek adresi, gider kendim alırım)

hesaba girdiğin ip adres belli olcak en basitinden ?
  • Wolverine Jr kullanıcısına yanıt
    bunu düşündüm, ancak bunun için önce savcı suçu onaylayıp, araştırmaya başlayacak, steamle resmi yazışma olacak, ve steam support (bilmiorm neresi) bunlara cevap verecek, - bize 3 haftada cevap veriyorlar o kişi ne olacak bilmiyorum - . Sonra atıyorum adres bulundu, ki ben sahtekarlık yapacak olsam VPN falan kullanırdım ve ip adresim de ortada olmazdı. Yani saklardan ip adresimi ama bu kişi hadi saklamadı diyelim, internet kafe çıktı.. ya da bir adres çıktı ama 5 kişilk aile.. herkes inkar ediyor. Nasıl olacak?

Sorma sebebim, cidden bunu nasıl çözüyorlar merak ediyorum çünkü düşündüğüm gibi basitçe engel olunabilirse, önünü kimse alamaz.
  • quote:

bunu düşündüm, ancak bunun için önce savcı suçu onaylayıp, araştırmaya başlayacak, steamle resmi yazışma olacak, ve steam support (bilmiorm neresi) bunlara cevap verecek, - bize 3 haftada cevap veriyorlar o kişi ne olacak bilmiyorum - . Sonra atıyorum adres bulundu, ki ben sahtekarlık yapacak olsam VPN falan kullanırdım ve ip adresim de ortada olmazdı. Yani saklardan ip adresimi ama bu kişi hadi saklamadı diyelim, internet kafe çıktı.. ya da bir adres çıktı ama 5 kişilk aile.. herkes inkar ediyor. Nasıl olacak?

Sorma sebebim, cidden bunu nasıl çözüyorlar merak ediyorum çünkü düşündüğüm gibi basitçe engel olunabilirse, önünü kimse alamaz.

Belli bi zaman alabilir mutlakada bence bu tarz şeyler kolaydır bu konuda uzman kişiler için ayrıca olayda bu kadar ayrıntılı düşünceğini sanmıyorum bu senin dediğin olaylar büyük mevzularda kredi kartı dollancığı yani o tarz şeylerde kullanılır. zaten adres çart çurt bulunduktan sonra inkar kalsa ne olur ordan mutlaka sonuç gelir :)

• Kardeşim ver direk bilişim suçları bürosuna evine kagit gidince itemleri verir geri vermezse kendi bilir .. Bu isler eskisi gibi degil hemen ilginenirler

• arkadaşlar peki var mıdır böyle bir başvuru yapan?
    işlemler nelerdir? neler yapmak lazım, dilekçe nasıl yazılıyor, bizim belgeleri nasıl veriyoruz? Bu konuda güzel bir rehber falan mı yazılsa ne olsa, ben de benzer bir durumdan birkaç kişiyi dava etmek istiyorum açıkçası, öyle boşta kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezergecer26

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

bilişim şubeye vericeksiniz hocam , bizim bir arkadaşın clash of clans gesabı çalındı aynı bu şekilde . Önce bilişim şubeye verdik elemanı , ardındanda google'dan geri aldık hesabı . Cezasız kalmamalı böyle suçlar 900 lira hiç az değil

dava masraflarını araştırıyorum şimdi hocam ama pek dava taraftarı değilim benim 900 liram geri geleceğine onun kolu bacağı kırılsın daha çok sevinirim

geçenlerde bende hakaret ve tehdit dolaysıyla bilişim şubeden dava açtım

para falan yok git aç mahkeme zaten dava bitince haksız olanın üstüne yıkıyor masrafları
  • byoqan kullanıcısına yanıt
    nasıl bi iştir bu dostum nasıl başvuruyorsun dilekçe için örnek falan var mı? ispatları nasıl veriyorsun?
  • ezergecer26 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla, ''hırsız'' arasındaki sorun çözülmüştür. hırsız, itemleri bana verdi bende arkadaşımıza iade ettim.
    itemleri geri vermesi hırsız olduğu gerçeğini değiştirmez tabii ki. zaten arkadaşımızın suç duyurusunda bulunacağından korkutuğu için, ciddi olduğunu anladığından geri verdi büyük ihtimalle..
    Bu arada hırsızın itemleri geri yolladığı hesabı:http://steamcommunity.com/profiles/76561198133974621 bunu da reportlayıp, blocklamakta fayda var herkes için..
    Her neyse tekrardan geçmiş olsun diyorum

• dün üzülmştüm arkadaş adına, şimdi geri aldığını görünce sevindim bu olay ders olsun bizlere iyi araştıralım alış veriş yapacağımız kişileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_raculaa -- 7 Nisan 2015; 20:48:30 >
  • Yok abi korkusundan vermiş bunun peşini bırakmamak lazım adres madres bişi bul ver bilişime yinede olmadı çıkışta bi sopa çekeriz akıllanırlar
  • bence tırstı için verdiğini düşünüyorum neyse olay çözüldü senin içinde bi ders olmuş oldu başkalarınada örnek bi olay oldu :)
  • Envanteri geçen gün toplu olarak satmıştım kendisine de , bugün alıcı çıktı vs. dedi sevindim bende , konuştuk kendisiyle de dedim inşallah dolandırılma olmaz referans olayı olarak.

Sonradan halletmiş , çözmüş çok sevindim adına alışveriş yaparken ben bu kişiye kefilim bunu unutmayın
  • hocam skinler satılık mı cok referansım var ve önce siz göndereceksiniz tişikkirler

hadi gözün aydın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccLJ

hocam skinler satılık mı cok referansım var ve önce siz göndereceksiniz tişikkirler

hadi gözün aydın kardeşim

hocam skinler satılık :) ama artık dünyadaki herkes ile alışveriş yapsanızda ilk yollayan ben olmam :)
  • quote:

Yeni gördüm cevabınızı gözümden kaçmış. İş ciddiye binince bilişim suçlarından her türlü bulunuyor hocam. Dolabdıran internetten dolandırdıysa illa ki bir yerden bulunuyor detaylarını çok bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.