Şimdi Ara

SATILIK Sony G520 CRT Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILIK Sony G520 CRT Monitor 20' ÇOK TEMİZ İLK SAHİBİNDEN 150TL !!!

Sony G520

Tüp boyutu 21 inç

Efektif boyut 20.18 inç

Teknoloji Sony FD Trinitron

Bantgenişliği Belli değil

Min/Maks. yatay tarama hızı 30 - 130 KHz

Min/Maks. dikey tarama hızı 48 - 178 Hz

Önerilen maksimum çözünürlük 1800 x 1440 @ 87 Hz

Boyutlar (cm) 50.1x49.7x48.7

Ağırlık 30.5 kg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thehunt -- 14 Kasım 2009; 12:27:55 >

• hayalimdeki monitor ama 100liradan fazla param yok, sağlık mağlık olsun napalım artık 17lerle idare edicez bu arada bu monitor 21" olması lazım gelmez mi?
  • Dostum 21' toplam boyut kullanılan görüntü boyutu 20'
  • Bu monitör zaten yukarıda arkadaşın yazdığı gibi max ederi 100 liradır ki 250 lira aşırı fazla fiyat o fiyata 10 numara 22 lcd monitörler alınabiliyor forumda.
    Ayrıca geçenlerde bir arkadaş aynı monitörün IBM olanını 120 liraya satıyordu forumda sonrasında kaça sattım bilmiyom.
    Son olarakta zamanında uzun sene önce kullanmıştım bu monitörü birde philips kullanmıştım 21 serisinden renk konusunda crt monitörlerin üstü olamaz ama fiyatlarıda maalesef dipte geziyor...
  • Bu monitor 250 lira rahat eder dostum. LCD monitörlerle bu monitör kıyaslanamaz. Gerek renk derinliği, gerek kullanılan trinitron tüp vs. Profesyonellerin tercihi bir monitör. Alacak arkadaş bir tek ağırlığından şikayetçi olabilir.
  • güzel monitor sanırım black trinitron siyahları tam siyah olarak veren bir cihaz fiyat fena değil ancak kargosu 50ytl tutar yakında olsa almak isterdim
  • İstanbul'da olsaydın almak isterdim...Şu anda tam elimde monitör icin 150 TL vardı hazırda...Şans...Nedense hep uzun zamandır aradığım 21'CRT monitörler İzmir ve Ankara'dan oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Sony F520 (CRT)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be bizim monitör servet ediyormuşda haberimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 13 Kasım 2009; 22:40:18 >
  • Monitörün babası, hayırlı satışlar.
  • harbi süper monitör. grafikerler için efsane olarak nam salmıştır kendileri..
  • Slm, sony g520 monitör hala duruyormu en son olacak fiyat nedir + en önemlisi kontrast değerlerinde düşüklük ve titreme varmı cihazda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodmanrodman
    Slm, sony g520 monitör hala duruyormu en son olacak fiyat nedir + en önemlisi kontrast değerlerinde düşüklük ve titreme varmı cihazda ?

ben bi kac ay once sattim bunun aynisindan.
    tavsiye olarak bunu alacaginiza led veya lcd alin katot mekanizmasi goz bozuyo valla gerek yok:)
  • Monitörü almak istiyorum hocam
  • Yanlis msj
    iyi satislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 20 Aralık 2010; 8:24:05 >
  • Merhaba,
    Monitör hala satılık mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.