Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SONY Z3 ANAKART Satın Al 3 Eylül 2017 00:57 1 1 SATILIK SONY Z3 ANAKART Telefonu bir süre önce forumdan satışa çıkarmıştım o zaman telefonun mikrofonu bozuktu ve karşıya ses gitmiyordu.Telefonu isteyen arkadaşlar mikrofonu yaptır alayım gibi tekliflerle gelince mikrofonu yaptırdım bu sefer de ekran görüntüsü gitti.Ekranın ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor.Belki çok basit bir şey telefoncuya falan göstermedim bilmiyorum.ister anakartını kullanın ,ister yaptırın size kalmış ben fotoğraftaki gibi yollayacağım cihazı..Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIRDAN FARKSIZ İPHONE 6S PLUS SATILIK SONY Z3 ANAKART HTC DESİRE 816 güncellendi 299 iphone 4S 199 TL (şebeke gelip gidiyor)
fiyat 250 oldu arkadaşlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIRDAN FARKSIZ İPHONE 6S PLUS SATILIK SONY Z3 ANAKART HTC DESİRE 816 güncellendi 299 iphone 4S 199 TL (şebeke gelip gidiyor)
Hacı sana birşey diyeyim mi onun zaten anakartı bozuk. Aynı sorundan gitti benimki de anakart arıyorum ben de. Ama sendeki de bozuk bilgin olsun