Şimdi Ara

Satılık Spor Ekipmanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İsteğe özel ev yada salon tipi spor makinaları üretimi yapmaktayım.
    Sahibinden.com ilan numaraları:

443401195 = smith Machine ( Satıldı / 1 adet / İzmir / Ev kullanıcısı - 1 adet / İstanbul / ev kullanıcısı
    456736538 = Duvara Monte Lat pull down machine / Tasarım bitti imalata başlanacak
    456071807 = Seyyar Bar Direkleri / Half Rack / Tasarım bitti imalata başlanacak
    406011310 = Çok Fonksiyonlu istasyon ( Satıldı / İstanbul / Maltepe / Salon )
    413084552 = Ayarlanabilir Bench Sehpası ( Satıldı / istanbul / Ümraniye / Salon )

Bunların dışında isteğe özel olarakta tasarım ve üretim yapılır.
    Satılık Spor Ekipmanları
    Satılık Spor EkipmanlarıSatılık Spor EkipmanlarıSatılık Spor EkipmanlarıSatılık Spor EkipmanlarıSatılık Spor EkipmanlarıSatılık Spor Ekipmanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekaiyuce -- 12 Temmuz 2017; 16:26:29 >

• Madem konu açtınız resimlerini detaylarını ve fiyatını da buradan paylaşın ki konunuz canlansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Resimler Eklendi. :)
  • Body ci arkadaşlar yorumlar fikirler lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekaiyuce

Body ci arkadaşlar yorumlar fikirler lütfen.

Gidip salonlarla konuşmanız lazım sipariş alabilirsiniz bence.
  • sülözışık kullanıcısına yanıt
    Konuşuyorum bu işe başladığımdan bu yana artı olarak nette forumlara takılıyorum fikirler yorumlar almak isteyenler için...
  • Ev için Bench sehpası ne kadar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim bu tip makinalar standarda tabidir, taşıması gereken asgari güvenlik şartları vs vardır.
    Bireysel kullanıcılar için bir şey söyleyemem evine alır kullanır. Ama salona almak büyük sorumluluk ister, birisinin başına kaza geldiği zaman hem salon hem de üretici olarak siz sorumlu olabilirsiniz.
    Bunları araştırmışsınızdır diye düşünüyorum.
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Düz bench sehpası mı.? yoksa ayarlı mı.?alt göğüs üst göğüs düz bench çalışmak için mi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Benim bildiğim bu tip makinalar standarda tabidir, taşıması gereken asgari güvenlik şartları vs vardır.
    Bireysel kullanıcılar için bir şey söyleyemem evine alır kullanır. Ama salona almak büyük sorumluluk ister, birisinin başına kaza geldiği zaman hem salon hem de üretici olarak siz sorumlu olabilirsiniz.
    Bunları araştırmışsınızdır diye düşünüyorum.

güvenlik kurallarını biliyorum...şu ana kadar öyle birşey olmadı çok şükür...
  • quote:

Düz bench sehpası mı.? yoksa ayarlı mı.?alt göğüs üst göğüs düz bench çalışmak için mi.?

Ayarlanabilir hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

quote:

Ayarlanabilir hocam.

Satılık Spor Ekipmanları

Hocam Bu sehpa : Alt Göğüs üst göğüs ve düz bench press.
    80x80 profilden yapılma.
    350 - 400 lg yüke kadar girebilir.
    1350 TL ye teslim ederim.
    Renk seçeneği sana kalmış.

• zekaiyuce Z kullanıcısına yanıt
    Bu Fiyat Ne hocam bu fiyata eve salon dizerim :D

• quote:

Daha ince profille daha ucuza yaparım bar elindeyken sehpa kırılır...istiyorsa yapayım... :D
  • quote:

quote:

Daha ince profille daha ucuza yaparım bar elindeyken sehpa kırılır...istiyorsa yapayım... :D

Hocam internette indirim koduyla n11 gibi sitelerden 180tl ye geliyor ayarlanabilir sehpalar , siz ben üretiyorum diyince daha uyguna gelir diye düşündüm:)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam internette indirim koduyla n11 gibi sitelerden 180tl ye geliyor ayarlanabilir sehpalar , siz ben üretiyorum diyince daha uyguna gelir diye düşündüm:)

Benim yaptığım üründe istediğin gibi oynama yaparsın.kişiye özeldir tasarım ve imalatı.Şu an o sehpa bir salonda kullanımda 6 aydır....adam benden 400 kg a dayansın diye istedi...
    400 kg ile n11deki sehpanın üzerine çıkıp sonucu bana bildirirmisiniz çok merak ediyorum...Hiç Denemedim... :D :P

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim yaptığım üründe istediğin gibi oynama yaparsın.kişiye özeldir tasarım ve imalatı.Şu an o sehpa bir salonda kullanımda 6 aydır....adam benden 400 kg a dayansın diye istedi...
    400 kg ile n11deki sehpanın üzerine çıkıp sonucu bana bildirirmisiniz çok merak ediyorum...Hiç Denemedim... :D :P

Hocam türkiye de kim 400kg kaldırıyor ki bunlar bu kadar dayanaklı sehpa istiyor
    bar desen 20 kilo adam desen max 100 kg e bu adam 280kg mı kaldıracak sanki türkiye rekoru o kadar değil salondaki elemanlar 40kg ile gögüs çalışıyor. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam türkiye de kim 400kg kaldırıyor ki bunlar bu kadar dayanaklı sehpa istiyor
    bar desen 20 kilo adam desen max 100 kg e bu adam 280kg mı kaldıracak sanki türkiye rekoru o kadar değil salondaki elemanlar 40kg ile gögüs çalışıyor. :)

Vallahi hocam sattığım salonun sahibi hoca benden aynen öyle istedi... :D

• zekaiyuce Z kullanıcısına yanıt
    Evet Arkadaşllar buda yeni bitti.Diğer smith machine den 15 cm daha kısa...
    Nasıl görünnüyor... :D

Satılık Spor Ekipmanları

Artı Bunun Yan tarafına Sökülüp takılabilir Lat Pull down aparatı eklenirse nasıl olur...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekaiyuce -- 19 Temmuz 2017; 16:23:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.