Bildirim
CANMER SPOR UYGUN FİYATLI AYAKKABILAR VE KIYAFETLER----1----
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nie Air Max Invigor SE
-
Site güvenilir mi hocam?
fiyatı çok iyi şu piyasada.
www.canmerspor.comNike Air Vibenna Erkek Spor Ayakkabı 866069-400https://www.canmerspor.com/urun/nike-air-vibenna-erkek-spor-ayakkabi-866069-400?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
hocam işin doğrusu hiç bilmiyorum gittigidiyorda bakınırken böyle bir satıcının olduğunu gördüm fiyatları gerçekten uygun
bu nike ın modeli cidden piyasaya göre ucuz
-
Teşekkür ederim.
Sipariş geçtim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika bir model sitede problem yoksa bu fiyata bedava. 44 bitmiş bu arada kalsa alırdım şu an 42,5 kalmış sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun :)
-
42.5'u arkadaşa çektik hocam bakalım mesajınız üzerine.
Ali hocamın açtığı konudan da bir air max bulabilsem kendime güzel siyah çok güzel olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 3 Mart 2022; 23:19:47 > -
hocam inşallah sıkıntısız bir şekilde ürünler size ulaşır
air max çok denk gelmiyor işin doğrusu ve de fiyatları aşırı yüksek o yüzden çok indirim olmuyor
-
İnsallah gelir hocam. Konu için teşekkürler her zamanki gibi.
Sketchers,puma,Under Armour,NewBalance,Adidasın teknolojili tabanlıları olur hocam siyah tonlarında uygun fiyat bulabilene kadar sizin konuları takipteyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nike sneakers gelmeyecek, iptal
-
İptal...
-
Ne dediler hocam size?
Arkadaşa aramışlar entegresyon hatası, stokta yok muhabbeti yapmışlar.
İptal.
-
aynısını dediler
-
1 halısaha 1 krampon geçtim teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X