Şimdi Ara

[SATILIK] Star Wars Jedi Survivor - AMD Rewards Kodu (%30 indirimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] Star Wars Jedi Survivor - AMD Rewards Kodu (%30 indirimli)

Kod ITOPYA tarafından gönderildi.

AMD Ryzen satın alımıyla gerçekleşti.

Kod hiçbir yerde hiçbir şekilde aktifleştirilmemiştir.

Oyunun değeri : 1199 TL'dir.

Sattığım fiyat: 840 TL

Öncelikle ödeme alınır ardından kod tarafınıza teslim edilir.

Oyun Çıkış Tarihi ( Benim satıştan kaldırma tarihim ) : 28 Nisan 2023

Satılmaması durumunda kodu kendim kullanacağım. Dileyen oyunu sıfır fiyattan satın alabilirler . Forumda steam cüzdan kodlarını baz alarak fiyatı belirledim. Oyuna yaklaşık %30 indirim uyguladım. Dileyen forumdaki steam cüzdan kodlarını da kullanarak %20 indirimli alabileceklerdir. Bu yazımın sebebi sırf AMD kodu diye %70-80 indirimler beklemeyiniz. Acelem yok , en kötü kendim kullanacağım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 840 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• kendin kullan. ho

ea play pro 1 aylık 149 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 29 Mart 2023; 9:57:16 >
  • r0ket kullanıcısına yanıt

Abonelik ile oyuna sahip olmayı kıyaslamaya devam et kardeşim. 1000 liralık oyunu da 200 300e düşürmeye çalışırsın artık .Ben aldığım işlemcinin oyun kodunu satıyorum 1000 liralık oyunu sana 300e satacak kadar enayi değilim. Satacağıma gider kendim kullanırım. Milletten 2 aylık EA Pro fiyatına Star Wars dilenmek yerine 1000 liralık oyunu 500e edinmeye bak yada git 150 liraya 30 günde oyunu bitirmeye çalış diğer aya kalmasın daha ucuza gelir  

Sen bir beyaz eşya ürünü alınca yanında hediye 1000 liralık kahve makinesi verilse onu bana 300 TL'den vericen mi ? Verirsen kabul ben de sana 300e bunu vereyim . Alıcıya kolay %70 indirimler sonuçta yamyamlık bedava  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBey247 -- 16 Nisan 2023; 22:36:27 >
  • Elinizi tutan yok. buyrun kendiniz kullanın. Kimsenin bişi dilendiği yok. Coh3 te 800 tl ye satılıyor ama keyleri 150-200 tl. Çok gaza gelme gazını alıverirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 17 Nisan 2023; 11:32:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Sarwars ile COH3 bir tutuyorsan sen zaten alma . Hadi başka kapıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBey247 -- 17 Nisan 2023; 11:29:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.