Yaklaşık 4 hafta kadar önce kutudan düştü. Satmayı düşünüyordum bayağıdır ama belki kullanırım dedim. En son neyse boşver dedim. Öncelikle görseller;
Şimdi istediğim fiyat nakit 500TL. Pazarlık kabul etmiyorum.
Niye pazarlık kabul etmiyorum onun açıklamasını da yapayım. Bıçağın şuan pazardaki satış fiyatı 650TL civarlarında değişiyor. Çıktığı gün 995TL mi neydi ve çok değişti vs. derken bu seviyelere oturdu. Zaten bıçağın Steam pazardaki satışlarına bakarsanız da son 10-15-20 satışın da ortalamasının 620-630TL arasında değiştiğini görürsünüz. Biraz değişiyor mesela 550TL'ye dün sabah satılmış, ondan önce 4 gün önce 520'e satılmış ama bunların haricinde son 1 haftada 640TL altında satılanı yok vs...
Ben yine ortalamayı Steam'den satacağımı varsayıp, 620TL'den alırsam bu silahın bana komisyon sonrası getirisinin 540TL civarında olduğunu görüyoruz. Havale vs. olacak, oydu buydu derken 500'e yuvarladım. BitSkins'te bıçaktan yok. OpSkins'te en düşük 480TL'ye alınabiliyor ki bir tane var. Ondan sonra gelenler 550TL civarından başlıyor. Yani ederi 500-550TL arasında değişen bir silah işte vs...
Elden satış yok. Enpara'ya havale ile yaparız ya da başka banka fark etmez. Hesabım ve hesabımdaki geçmiş satışlar bu fiyatta güven vermezse; satış yapan, güzel ve iyi referanslı arkadaşlarım üzerinden de satışı yapabiliriz. Ana Steam hesabım üzerinden konuşabiliriz de vs... Hem hesabımda bir nevi referans olabilir.
Sanırım bahsetmediğim bir şey kalmadı. İyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme