Şimdi Ara

Satılık StatTrak M9 Bayonet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil nakit ihtiyacından dolayı bıçağı satıyorum. 08 Mart tarihinde steam markette itemin fiyatı 350 TL'dir. %13 Steam kesiyor zaten birde gerçek parayla satış olduğu için fiyatı iyice eritip 250 lira diyorum.Pazarlık sünnettir başka bir alet hesap vs şey ile takas teklif etmeyiniz.İtem hakkında kısa bilgi vereceğim. Stat Trak M9 Alazlanmış (Savaş Görmüş) İtem Vanilla M9'a çok yakın hatta daha güzel gözükmektedir bu yüzden Görev yada Az aşınmıştan bile daha pahalı yani kısacası savaş görmüş olduğuna bakmayın görsel olarak en ucuz en güzel M9 Bayonet itemidir bence.Ödemeyi İstanbul Elden, Yada Ankara'da haftasonu elden veya Ziraat bankası hesabıma ATM yoluyla yapabilirsiniz.

• Güncel
  • hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel tekliflere açığım
  • hayırlı satışlar tabikide , arkadaşa get aç veyatta elden yapalım diye ısrar etmeme rağmen asla ilk ödemeye geçmem yazdığım gibi haaaa itemi birde ilk ben vericem asjdhasdasd yazıp sildi beni 30dk konuşturup uraştırdı ona göre aklınızda bulunsun iyi satışlar
  • Kardeşim telefondan bile aramıyorsun yok get aç yok şunu aç uğraşmak zorunda mıyım ben işine geliyosa yatır bankaya 5 dakika 250 lira için uğraştırıyorsun adamı fakir miyim sanki 250 lira için adam dolandırıcam.Ayrıca biraz beyni olan herkes önce parayı alıp itemi verir çünkü steam bu konuda yardımcı olmuyor artık işine gelen alır gelmeyen almaz.
  • bu sekilde eminim satarsin kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcrown2129

Kardeşim telefondan bile aramıyorsun yok get aç yok şunu aç uğraşmak zorunda mıyım ben işine geliyosa yatır bankaya 5 dakika 250 lira için uğraştırıyorsun adamı fakir miyim sanki 250 lira için adam dolandırıcam.Ayrıca biraz beyni olan herkes önce parayı alıp itemi verir çünkü steam bu konuda yardımcı olmuyor artık işine gelen alır gelmeyen almaz.

Bu dorumda 10 TL için bile adam dolandıran var, üyelik tarihin 8 mart 2015. Nereden bilelim dolandırıcı olmadığını? Üsluba bak, bu üslupla zaten kimse almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Kardeşim telefondan bile aramıyorsun yok get aç yok şunu aç uğraşmak zorunda mıyım ben işine geliyosa yatır bankaya 5 dakika 250 lira için uğraştırıyorsun adamı fakir miyim sanki 250 lira için adam dolandırıcam.Ayrıca biraz beyni olan herkes önce parayı alıp itemi verir çünkü steam bu konuda yardımcı olmuyor artık işine gelen alır gelmeyen almaz.

Bu dorumda 10 TL için bile adam dolandıran var, üyelik tarihin 8 mart 2015. Nereden bilelim dolandırıcı olmadığını? Üsluba bak, bu üslupla zaten kimse almaz

Bıçak satılmıştır konu kilit sizede Kapak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Bıçak satılmıştır konu kilit sizede Kapak

Bana kapak olan bir şey yok, kapak şişede olur, kutuda olur. Üslubun yaş ortalamanı da belli ediyor. Neyse, hayrını gör

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.