![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Pazar geçmişinizin SS atarmısınız? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaça geldi oyun? Bu arada yeni üyelik açıp hemen arkadaştan oyun almışsınız? Nasıl hemen gücendiniz? |
Arkadaştan 2500 Tl'lik 8 oyun almak istedim. Paylaştığı ss'ler, steam profili ve daha önce yapılan iki alışverişe istinaden arkadaşa güvenerek parayı gönderdim. Yalnız çok oyun alındığından mı yoksa başka bir sebeple mi bilmiyorum gönderimde sıkıntı olduğunu belirten bir ss attı. Pek ihtimal vermesem de acaba tokatlanıyor muyuz diye düşündüm tabii bi başta. Fakat kendisi, hocam tekrar deneyeceğim halledemezsem size parayı geri göndereceğim, dedi. Ve ikiletmeden direkt parayı hesabıma geri iade etti. Sanırım yüklü miktar alımla hesabında bir yavaşlatmaya yol açtım :D Alışveriş tamamlanamadı ama karşılıklı güven oluştu ve şüphe ortadan kalktı. Kendi deneyimimi başka satın almak isteyip tereddüt edenler için ve arkadaşın da ricası üzerine paylaşmak istedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desper4do -- 15 Eylül 2023; 23:33:24 > |
Mevcut açılan konu başlıklarında en kafama yatan burasıydı e bende aldım kimseye güvenmezsem nasıl elde edeyim ( bugün bir oyun daha alacağım :D ) rahatlıkla güvenebilirsiniz. (470tl) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpisedits -- 16 Eylül 2023; 16:53:47 > |
İyi cesaret. |
Bende kendisinden bugün 4 oyun aldım sorun yaşamadım hediye olarak yolladı |
Kendisinden bugün Fm24 aldım sorun yaşamadım hediye olarak yolladı. |
Hangi oyunları aldınız ? |
Arkadaşımızdan Cyberpunk phantom liberty dlc alımı yaptım. Alışverişi 5 dakika içerisinde gerçekleştirdik. Güvenilir bir arkadaşımız. |
Müdür sende alacaksan al almayacaksan habire buraya gelip şüphelerini belli eden yorumlar yapıp durma. O kadar kişi almış sorun yok diyor işte hala neyin peşindesin? |
Sıkıntı etme satan kişi problem etmiyor sen diye dert edindin. Aldıysan oyununu oynamaya devam et şal burayı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 19 Eylül 2023; 21:23:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıkıntı etmiyorum zaten de tam nickine uygun panik atak davranıyorsun,uyarayım dedim ikide bir çocuk gibi habire aynı soruları sorup durma az büyü bakalım çocuğum,hadi bakalım kumuna şimdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 19 Eylül 2023; 21:25:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
call of duty modern warfare, nfs serisi |
Eyvallah teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala cevap veriyorsun git buradan cocuk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 19 Eylül 2023; 22:35:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition aldım ve satıcıya teşekkür ediyorum, alışverişim iyi geçti. ![]() |