Şimdi Ara

Satılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışı

Bildiğiniz üzere Steam döviz kuruna geçiş yaptı. Almak istediğiniz oyunları TL bazında %15 indirim ile satmaya devam ediyorum.

( Değerleme yaparken USDT/BUSD/FDUSD üzerinden güncel döviz kuruna göre hesaplama yapılacaktır )

Item satışlarında, Pazardan yeni alınan eşyanın 7 gün takas banı olduğu için teslimat ona göre olacak, eşya tutarının %15'i peşin olarak alınacaktır.

(7 günlük süre içinde almaktan vazgeçtiğiniz durumlarda, ben eşyayı tekrardan sattığımda en azından steam komisyonunu karşılaması amaçlı..)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

%15 indirim ile istediginiz oyunlar steam hesabiniza hediye (Gift) olarak gonderilecektir.

Güncel bakiye sormayın lütfen, bakiye HER ZAMAN VAR.

PM, Telegram ve Discord uzerinden iletisime gecebilirsiniz.

Bakiye pazar satisinden elde edilmistir. Steam linki de birakiyorum, isteyenler oradan da iletisime gecebilir.

GIFT KISITLAMASINA TAKILMAMAK ICIN EN AZ 3-4 HAFTA ARKADAŞ KALMAMIZ GEREKİYOR, OYUN ALMAK İSTEYENLER O TARİHE GÖRE EKLESİN..!

Telegram: @blurry_1414

Discord: can1149

Satılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışısteamcommunity.com
    Steam Community :: Blurryyy
    https://steamcommunity.com/id/bluroff
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pazar geçmişinizin SS atarmısınız?

• Satılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendisinden Forza Horizon 5 aldım hızlı teslim sağladı, güvenilir satıcı.

• Arkadaştan Judgment ve Lost Judgment oyunlarını temin ettim, kendisinden tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaça geldi oyun?

Bu arada yeni üyelik açıp hemen arkadaştan oyun almışsınız? Nasıl hemen gücendiniz?Satılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışı 

• Arkadaştan 2500 Tl'lik 8 oyun almak istedim. Paylaştığı ss'ler, steam profili ve daha önce yapılan iki alışverişe istinaden arkadaşa güvenerek parayı gönderdim.

Yalnız çok oyun alındığından mı yoksa başka bir sebeple mi bilmiyorum gönderimde sıkıntı olduğunu belirten bir ss attı. Pek ihtimal vermesem de acaba tokatlanıyor muyuz diye düşündüm tabii bi başta. Fakat kendisi, hocam tekrar deneyeceğim halledemezsem size parayı geri göndereceğim, dedi. Ve ikiletmeden direkt parayı hesabıma geri iade etti.

Sanırım yüklü miktar alımla hesabında bir yavaşlatmaya yol açtım :D Alışveriş tamamlanamadı ama karşılıklı güven oluştu ve şüphe ortadan kalktı. Kendi deneyimimi başka satın almak isteyip tereddüt edenler için ve arkadaşın da ricası üzerine paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desper4do -- 15 Eylül 2023; 23:33:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

Mevcut açılan konu başlıklarında en kafama yatan burasıydı e bende aldım kimseye güvenmezsem nasıl elde edeyim ( bugün bir oyun daha alacağım :D ) rahatlıkla güvenebilirsiniz. (470tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpisedits -- 16 Eylül 2023; 16:53:47 >
  • İyi cesaret.

• Bende kendisinden bugün 4 oyun aldım sorun yaşamadım hediye olarak yolladı

• Kendisinden bugün Fm24 aldım sorun yaşamadım hediye olarak yolladı.

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Hangi oyunları aldınız ?

• Arkadaşımızdan Cyberpunk phantom liberty dlc alımı yaptım. Alışverişi 5 dakika içerisinde gerçekleştirdik. Güvenilir bir arkadaşımız.

Müdür sende alacaksan al almayacaksan habire buraya gelip şüphelerini belli eden yorumlar yapıp durma. O kadar kişi almış sorun yok diyor işte hala neyin peşindesin?

• aron2186 A kullanıcısına yanıt

Sıkıntı etme satan kişi problem etmiyor sen diye dert edindin. Aldıysan oyununu oynamaya devam et şal burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 19 Eylül 2023; 21:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sıkıntı etmiyorum zaten de tam nickine uygun panik atak davranıyorsun,uyarayım dedim ikide bir çocuk gibi habire aynı soruları sorup durma az büyü bakalım çocuğum,hadi bakalım kumuna şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 19 Eylül 2023; 21:25:57 >

call of duty modern warfare, nfs serisi

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Eyvallah teşekkürler.

• aron2186 A kullanıcısına yanıt

Hala cevap veriyorsun git buradan cocukSatılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışı Satılık Steam Bakiyesi /// %15 İndirimli Oyun - Item Satışı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 19 Eylül 2023; 22:35:22 >
  • Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition aldım ve satıcıya teşekkür ediyorum, alışverişim iyi geçti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.