Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Steam Bakiyesi (%22) Satın Al 18 Ekim 2022 15:29 1 1 Satılık Steam Bakiyesi (%22) Selamlar, daha önce de forumda aynı şekilde bakiye satmıştım fakat eski konumu bulamadım ve tekrar konu açmaya karar verdim.Elime bir miktar bakiye var (330 TL), bu bakiyeyi %22 oranıyla satıyorum. İstediğiniz oyunu alabilirim. Minimum alış tutarı 100 liradır.Ödeme yöntemleri: Papara, Halkbank, İşbank, FASTsteamcommunity.comSteam Community :: Thomashttps://steamcommunity.com/id/ThomasKatzeSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Logitech G29 + Stand + Button Box [SATILDI] Oculus (Meta) Quest 2 - 128 GB Satılık Steam Bakiyesi (%22) Satılık Epic Games Hesabı (Dolu Oyun - Uygun Fiyat)