Şimdi Ara

SATILIK # STEAM # Indiana Jones and the Great Circle Dijital Premium Sürüm RTX 4060 * 750₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Arkadaşlar merhaba,

Elimde kod mevcuttur, pazarlıksız satılıktır.

Almak isteyen PM atabilir, adet fiyatı 750₺

DİJİTAL PREMİUM SÜRÜM * AKTİF ETMENİZDE YARDIMCI OLABİLİRİM.

Nvidia App uygulamasına giriş yapın,

Sol menüdeki “Kod Kullan” bölümünden aktive edebilirsiniz. Sonrasında Steam hesabınızla giriş yapıp kütüphanenize ekleyin.

⚠️ Not: Kodu kullanabilmek için RTX 4060 veya üzeri bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor.

⚠️ Not2: Kullandığınız ekran kartıyla daha önceden Nvidia key/gift kodu kullandıysanız bunu kullanamazsınız.

Dijital Premium Edition Şunları İçerir:

Ana Oyun

• 3 güne kadar Gelişmiş Erişim

• The Order of Giants Hikâye DLC'si

• Dijital Sanat Kitabı

• Temple of Doom Kıyafeti

SATILIK # STEAM # Indiana Jones and the Great Circle Dijital Premium Sürüm RTX 4060 * 750₺

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egypt -- 19 Aralık 2024; 23:56:20 >

• Fiyat nedir?
  • Günceldir, RTX 4060 ve üstü kartlar ile aktif edilebilir

• Hızlı bir şekilde aldım aktifleştirdim teşekkürler
  • Sorunsuz şekilde alışverişimizi yaptık. Yardımları için kendisine teşekkür ediyorum.SATILIK # STEAM # Indiana Jones and the Great Circle Dijital Premium Sürüm RTX 4060 * 750₺ 

• Keyifli oyunlar dilerim arkadaşlar, konu günceldir RTX 4060 ve üstü ekran kartları ile aktif edebilirsiniz kodu, bende aktif etmenizde destek olabilirim

• konu günceldir RTX 4060 ve üstü ekran kartları ile aktif edebilirsiniz kodu, bende aktif etmenizde destek olabilirim

• 4070ti var bende ilk aldğımda redfall hediyesi vardı onu etkinleştirmiştim sonradan forumdan birinden alen wake 2 kodu alıp aktifleştirdiğimde oldu ama bunda sorun olur galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 9 Aralık 2024; 15:12:59 >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

nvidia key mi kullandınız hocam?

• egypt kullanıcısına yanıt

evet redfall nvidia kodu idi inventus göndermişti sonradan forumdan alan wake 2 kodu almıştım nvidia koduydu ilk gönderdiği kodu aktif edemedim ama sonra bir kod daha gönderdi onu aktif etmiştim

Hocam o halde siz aktif edemezsiniz aynı kart ile, varsa farklı kart ile aktif edebilirsiniz ya da arkadaşınızda kart varsa onunla aktif edebilirsiniz,

Ya da az bir farkla bende sizin yerinize nvidia üzerinden aktif edip steam kodunu size verebilirim,

• Oyunun Türkçe yaması da yayınlanmış,

Konuya göz atabilirsiniz,

https://forum.donanimhaber.com/indiana-jones-and-the-great-circle-1-0-0-turkce-yama-98-makine-ceviri--160201226

• konu günceldir RTX 4060 ve üstü ekran kartları ile aktif edebilirsiniz kodu, bende aktif etmenizde destek olabilirim

• egypt kullanıcısına yanıt

valla dostum steam kodu şeklinde destek olurum dersen 1000 tl'ye almak isterim daha fazla bütçe ayıramam malesef

Özel mesaj gönderdim hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.