Şimdi Ara

[SATILIK] Steel Series Siberia V2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] Steel Series Siberia V2
    Kulaklik, MSI Notebook ile birlikte hediye geldi. Asil kulakligim Logitech G930 oldugu icin urun az kullanildi. Herhangi bir problemi yoktur. Urun sifir ayarindadir.
    Hediye urun oldugu icin faturasi yoktur. Kutusu saglam bir sekilde duruyor. Fakat kutu icerigi olarak sadece 1 metrelik orjinal uzatma kablosu var.

Urunun sifiri 270 TL. Ben 100 TL istiyorum. Kargo aliciya aittir. Kesinlikle pazarlik payi 1 TL bile yoktur. Fiyat icin mesaj atanin kalbini kirarim. Zaten olu fiyata veriyorum.
    Iletisim icin ozel mesaj atabilirsiniz.

Urun referans linki:
    http://www.sanalmarketim.com/steelseries-siberia-v2-fullsize-gaming-mikrofonlu-kulaklik-kirmizi/p_27324/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam laptop için kulaklık ve mikrofon tek giriş aparatı yok mu kutusunda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. 1 adet uzatma kablosu mevcut sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavystorm01 -- 18 Ocak 2016; 7:43:28 >
  • sigara kokan kulaklık satmışsın adama ne iş adam şikayetci zararına satıyor

kaç paket içiyorsun bilader
  • Zararına değil 2.el aldığı ürünü kar katıp 120ye satıyor.
  • Benim kac paket sigara ictigim sanirim kimseyi ilgilendirmez. Ben aktif bir sigara icicisi oldugum icin kulaklikta ki kokuyu fark edememis olabilirim. Bu gayet normal bir durum. O kulaklik yaklasik 2 aydir kapali dolabin icinde duruyordu. Bu derece bir problem yasanmasi beni gercekten sasirtti.

Ek olarak; kulakligi alan arkadas benden 100 tl ye almasina ragmen actigi ilana 120 tl yazmis. Zararina satma durumu yok cunku ben zaten sifiri 280 tl olan kulakligi 100 tl gibi olu bir fiyata vermistim.

Suanda kullandigim Logitech G930 kulakligimi bir gun satmaya karar verirsem sigara kokusu(!) olabilecegini acacagim ilanda belirtecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavystorm01 -- 30 Ocak 2016; 21:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahrekimla

Zararına değil 2.el aldığı ürünü kar katıp 120ye satıyor.

kargoyu bedavaya getirebilen varsa söylesin bizde öyle alışveriş yapalım. kargo ödedim üstüne koydum tabiki fiyatın alıcısına bağlı isteyen alır istemeyen almaz sigara kokusu da ben kullanmadığım için rahatsız ediyor yoksa bir sorun yok kulaklıkta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.