Şimdi Ara

Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad

Merhaba forum ahalisi,Prism Medium modelini amazon türkiyeden 21 Mart 2022 tarihinde satın aldım,aşağıya yukarıya 1 sene kullanıldıktan sonra XL modeline geçtim sigara içmiyorum ve bilgisayar başında birşey yemek-içmemekteyim Fotoğraflardanda görebileceğiniz üzere temiz-kirsiz-dikiş atmasızdır kısaca hatasızdır.

Fiyat Kargo Dahil 800TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.

Prism XL modelini ise 30-11-2019 tarihinde Adeks Storeun internet sayfasından satın aldım,aşağıya yukarıya 2-2.5 sene kullanıldıktan sonra 3XL modeline geçtim,sigara içmiyorum ve bilgisayar başında birşey yemek-içmemekteyim Fotoğraflardanda görebileceğiniz üzere temiz-kirsiz-dikiş atmasızdır kısaca hatasızdır,aşağıya yukarı 5 senelik gibi gözüksede resimlerden görebileceğiniz üzere temiz kullanılmıştır.

Fiyat Kargo Dahil 1200TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.